No coż muszę się pogodzić ze stratą ponad 10% . mogłem mieć zysk po 95gr ale nie zrealizowałem go. Teraz straciłem nadzieję po kpinach z karą dla Ganta. Jak bede miał kapitał i spadnie do 70 gr to może odkupie.
Przykre bo wiązałem spore nadzieje z tą spółką - duże stabilne zyski a tu proszę taka klapa.
hmm 70 gr jest ale nie mam z czego kupowac a poza tym nie widać dna, moze nawet do 65 polecieć, ciekawe jakie bedą wyniki bo jak kiepskie to i nawet poniżej 60 spadnie
tak jak Gant doszedł do 6...
nie mam pojęcia co się dzieje z tą spółką
normalnie łzami sie zalewam że nie oddałem ponad 1zł jak był po wynikach za IIIkw 2011.
hmm przeoczyłem że już dziś rano były wyniki - bez przychodów finansowych jest bardzo kiepsko więc :( jeszcze po połaczeniu z intakusem może być jeszcze gorzej, ciekawe jak można mieć straty jak się wykonuje prace dla spólki matki
jak dla mnie sa tu matactwa i wyciaganie kasy z firmy
IPOPEMA próbuje wyjść z GANTa widząc popyt na mieszkania i możliwości finansowania ich zakupu, a GANT ratuje się drenując swoje spólki zależne. kolejność jest taka, Intakus, Budopol i GANT. Dziwię się, że pozostali akcjonariusze Budka tolerują taki stan, z drugiej strony na matkę krzyczeć nie można...