• sprzedałem Budopol Autor: ~zbyszek [78.133.254.*]
    No coż muszę się pogodzić ze stratą ponad 10% . mogłem mieć zysk po 95gr ale nie zrealizowałem go. Teraz straciłem nadzieję po kpinach z karą dla Ganta. Jak bede miał kapitał i spadnie do 70 gr to może odkupie.

Przykre bo wiązałem spore nadzieje z tą spółką - duże stabilne zyski a tu proszę taka klapa.
  • Re: sprzedałem Budopol Autor: rkm [77.223.201.*]
    Ta spółka to jedna ze spółek żartów. Taki prywatny folwark do trzymania depozytów.
  • Re: sprzedałem Budopol Autor: ~labik [195.242.176.*]
    tak rok 2012, nie będzie dobry dla budowlanki, ale słyszę to od 2009
  • Re: sprzedałem Budopol Autor: ~zbyszek [78.133.254.*]
    hmm 70 gr jest ale nie mam z czego kupowac a poza tym nie widać dna, moze nawet do 65 polecieć, ciekawe jakie bedą wyniki bo jak kiepskie to i nawet poniżej 60 spadnie
    tak jak Gant doszedł do 6...
    nie mam pojęcia co się dzieje z tą spółką
    normalnie łzami sie zalewam że nie oddałem ponad 1zł jak był po wynikach za IIIkw 2011.
    hmm przeoczyłem że już dziś rano były wyniki - bez przychodów finansowych jest bardzo kiepsko więc :( jeszcze po połaczeniu z intakusem może być jeszcze gorzej, ciekawe jak można mieć straty jak się wykonuje prace dla spólki matki
    jak dla mnie sa tu matactwa i wyciaganie kasy z firmy
    dyskusja się urwała, nie ma połączenia z intakusem, kiepskie wyniki no ale 60 gr to juz dno czy jeszcze nie?

najgorsze jest to że nastawienie jest kiepskie i nawet jak bedzie zarabiac to nie widzę szans na odbicie, tylko spekulacyjne jest możliwe
  • grasz z cinkciarzami Autor: ~glina [37.30.84.*]
    IPOPEMA próbuje wyjść z GANTa widząc popyt na mieszkania i możliwości finansowania ich zakupu, a GANT ratuje się drenując swoje spólki zależne. kolejność jest taka, Intakus, Budopol i GANT. Dziwię się, że pozostali akcjonariusze Budka tolerują taki stan, z drugiej strony na matkę krzyczeć nie można...
[x]
BUDOPOL -16,67% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.