• buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~buuuuahaha [31.60.126.*]
    buuuuuaaaaaa....bbbuuuuuuaaaaaaaaaaaa..bbbbbuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaa....hahahahaa......!!!
    Padnę zaraz z tą waszą psełdo spółką!! Dyma ją was jak chcą, kiedy chcą i w co chcą!! Jednego dnia 8mln na kupnie po 2 gr...nagle ktoś się rozmyślił...miliard nowych akcji!!! Nie wiem, kto jest śmieszniejszy: szefowie tej firmy, czy wy-ynfestoży...no w sumie szefowie są nieźli, bo to oni zgarną kasę za emisję..a kwestią czasu jest scalenie, które już robi się powoli modne (VENO). Kasa zamrożona na parę lat! Zapisy od 2.04...szykujcie kasę, bierzcie kredyty...kwiecień, a już zaczyna się ubieranko na zimę- i to na zimę aż do 2018r conajmniej...buuuaaaaahahahaa
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~AB [94.40.66.*]
    Cz dzisiaj jest ostatni dzien na kupno akcji , zeby sie złapac na prawa poboru????
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~RAT [164.126.76.*]
    tak
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~AB [94.40.66.*]
    Dzieki pozd
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~DZIK [83.23.116.*]
    czesc Rat rozumiesz coś z tego chodzi mi o zachowanie sie popytu pojawia sie i znika a pożniej oddają po 2 grosze.jakie sa Twoje oczekiwania do kursu akcji?pozdrawiam
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~RAT [164.127.247.*]
    a więc żyję, zawału nie dostałem

trochę to by było prymitywne z ich strony jak by wywalili równowartość samochodu klasy średniej przy okazji skazując się na niewykupienie pp ze strony żadnego leszcza...
    oni nie są już w tej lidze by zachwycać się super zarobkiem 100k kosztem emisji, która jak na urlopach może przynieść miliony...
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~modmot [83.24.208.*]
    Dziś odcięcie PP i może dlatego zbijają, bo jak zbiją do grosza to nie będzie czego ciąć i PP będzie totalnie gratis...:]. Może im nie zależy na tym aby ulica weszła w nową emisję, bo przynajmniej będą mieli spokój w związku ze scaleniem akcji. Jak myślicie? Będzie zysk, czy w pysk?
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~szeryf [90.156.28.*]
    jezeli wiesz kto jest wlascicielem tego grajdolku to znasz odpowiedz.
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~modmot [83.24.208.*]
    Dnia 2012-03-28 o godz. 15:20 ~szeryf napisał(a):
    > jezeli wiesz kto jest wlascicielem tego grajdolku to znasz
    > odpowiedz.

Właśnie wiem, kto tu "pociąga za sznurki" i dlatego pytam, co sądzą inni, bo może być i tak i siak, a chciałbym poznać zdanie innych posiadających te akcje na co liczą/czego się spodziewają.
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~znajomy [213.25.175.*]
    info o emisji było nieco wcześniej, także na pewno nie jest to z tym związane ,
    albo zastraszanie i totalne wyleszczanie pp (za 11 akcji objęcie 44 nowych)
  • Re: buuuuaaa....buaaaahahaa Autor: ~db [89.167.16.*]
    czyli żeby podjąć próbę ratowania utopionego 1000 zł trzeba wydać na nową emisję 4000zł !!
    ja dziękuję...
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.