zdrowa analiza techniczna jak merytoryczna nie ma sensu im bardziej będzie się człowiek wgłębiał, to po czasie zauważy ,że jego rozważania były raz pesymisty innym razem optymisty.Uważam ,że najlepiej trzymać luz tak jak robi to p.Ireneusz .Dlatego p."maklerzy" wyluzujcie nie tylko Wy chcecie się pobawić na emocjach.Ja czekam na skręt maszyn i papieruologię a socjotechnikę zostawiam Wam.
Po jakiego grzyba ktoś kupuje sobie klub i wali kasę w miernoty?Według mnie Ci co chcą oglądać latające figurki,lub innych pajaców,to powinni sfinansować to sobie sami.Dlaczego ja ,lub ktoś inny za to,że zapłacę za jakiś produkt ileś% drożej ma mieć uciechę i jeszcze na nią pluć?Powinien zapłacić tyle za bilet z swojego portfela,aby utrzymać swoje gwiazdy.
Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80453/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.