dziś pierwszy dzień wiosny więc nowe pokłady optymizmu kiełkują w mojej głowie, że coś sie wreszcie wydarzy na tym gniocie i zaczną sie dziać normalne rzeczy.
Wpisujcie sie na liste. Ci co jeszcze mają, już nie mają albo zamierzają mieć ten zaklęty papier. Może z pięciu nas jeszcze jest... Plus animator, hehe (śmiech przez łzy)
Cierpliwości mam na 3 lata, z czego rok minął w styczniu bodajże, słabo pamiętam. Jeszcze zobaczymy dwu-cyfrowego Vina, Spójrzmy na to inaczej - przynajmniej nie tracimy jak na jakimś petrolu.
Niby jesteście a na sesji nikogo nie widze oprócz siebie i animatora. Był moment, że prawie udalo mi sie przebić 8 zł tydzień temu, gdyby ktoś wsparł można było przeskoczyć lukę aż do 8,30! Postawcie od czasu do czasu jakieś zleconko, najlepiej po lewej stronie:)
Panowie, więcej aktywności w przyszłym tygodniu.
miłego weekendu!
ja mam niestety kilkanaście koła... Przez ostatnie 2 miesiące vin sprezentował mi sporo siwych włosów. Ehh, gadać mi sie już nie chce. Kur-wa jeszcze jaki obrót dzisiaj, tylko sie pochlastać.
Miłego weekendu
nawet jakbym to ja dostał 20tys nagrody za cierpliwość (albo naiwność) inwestorską to raczej dalej byłbym stratny. W co te kuchny kulesze i litwiny grają, co im daje tak niski kurs? Przecież nie prowadzą skupu z rynku, przy takich obrotach to niemożliwe. Zresztą po co im kilkadziesiąt koła akcji skoro sami mają po pare mln sztuk. Tu sie nic kupy nie trzyma
A propos- którys z Was coś dokupił ostatnio?
|Dokupiłem troche po 5 zł ale chyba to był błąd straszna mizeria tu panuje i wywalanie na koniec 1 akcją na zero ale to się nie utrzyma pewnie znowu w 2 -3 sesje zjedzie na 4-4,5 zachowanie smiecia
Prezes mógłby dokupić trochę akcji za te 20tys nagrody. Podniosło by to może kurs o parę groszy. Ostatnio jakieś wywalanie widzę po 5pln. Czyżby wyniki kwartalne były słabe? Może jakś poinformowany wywala i nie może.
Dnia 2012-07-09 o godz. 22:04 ~mietek napisał(a):
> Prezes mógłby dokupić trochę akcji za te 20tys nagrody.
> Podniosło by to może kurs o parę groszy. Ostatnio jakieś
> wywalanie widzę po 5pln. Czyżby wyniki kwartalne były
> słabe? Może jakś poinformowany wywala i nie może.
Nie ma chętnego na zakup po 4,7? Prezes się nie skusi po tyle?