• powrót na 0,7 zł Autor: ~arek [178.217.140.*]
    j.w
  • Re: powrót na 0,7 zł Autor: ~nafets [77.255.11.*]
    nie rozpaczaj, jeszcz dzisiaj bedzie zielono i to wysoko.
  • Re: powrót na 0,7 zł Autor: ~xxd [178.181.4.*]
    Gdzie podzialy sie szczury z wczoraj!!! Pisalem ze dzis bedzie padaka wiec...odkupilem od Was cwieki :-)!!!!
  • Re: powrót na 0,7 zł Autor: ~AS [164.127.173.*]
    A ja mam od 0,88 pln, nie sprzedałem, ale te ż nie straciłem ;) fakt mogłem opchnąć innym, którzy sprzedaliby mi dzisiaj - nie zrobiłem tego, bo miałem ważniejsze rzeczy - buduje nową spółkę, zresztą na new connect notowaną ;) to co się tu dzieje, to czysta spekulacja i fakt, że zarabiasz powyżej 5% w ciągu 2-3 dni powinien cieszyć każdego, bo tyle to musisz trzymać kasę na lokacie przez rok! Powodzenia i trzymajcie zwieracze na takich spółkach jak ANTI i zresztą wszystkie, to co czytam - mając na uwadze zarządzanie jedną ze spółek giełgowych, to naprawdę LESZCZE się wypowiadają - zero konkretów, a sama zawiść i brak informacji. Można się bawić w GPW, niemniej trzeba mieć:
    POKORĘ
    SZACUNEK DLA INNYCH (ktoś kupił - ktoś sprzedał! tak to diała)
    ZDROWY ROZSĄDEK
    BEZPIECZNE FINANSE - kiedyś Pan Rozłucki na zadane mu pytanie (przeze mnie) gdzie by inwestował... odpowiedział: nigdy nie wkładaj jaj do tego samego koszyka...

Pozdrawiam,
    AS przestworzy...
    szcześliwy - ZAWSZE!
  • Re: powrót na 0,7 zł Autor: ~xxd [178.181.4.*]
    Skupione worek zapakowane czekam na kolejne kolko :-)
  • Re: powrót na 0,7 zł Autor: ~MAManti [89.174.188.*]
    żebyś odkupił,to musiałbyś mieć pieniądze...a groszem nie śmierdzisz...tylko padliną ze swoich wpisów.....
  • Re: powrót na 0,7 zł Autor: ~hehehe [83.29.224.*]
    super kupie po 07 caly wór.
  • Re: powrót na 0,7 zł Autor: skrzat_z_plusa [84.10.210.*]
    na godzinowym sts, roc i cci zawijaja juz ku gorze, bedzie dzidunia - kwestia czasu :-)
[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.