Trakcje polecam z dobrej woli , jeżeli Cię nie interesuje to nie musisz być złośliwy
zawsze ktoś może skorzystać.
od przejścia jestem 10% do przodu a perspektywy ma na dużo dużo więcej
też długo byłem zapatrzony w PBO , ale miarka się przebrała
większość spółek odrabia tylko nie to
tutaj to nawet ciężko wyjść bo popytu nie ma, więc nie broń już tak Anioły
a na Trakcji, i owszem, grać lubię. Ale Radziwiłowi nie wierzę, bo to cwany lis, a przejęcie Tiltry było grubymi nićmi szyte, a Tobie na transakcji na Trakcji życzę wysokich zysków.
ale się przyczepiłeś, nie ma co.
zobacz jak dziś trakcja będzie dalej szła do góry.
coś Ty taki złośliwy? czy wprowadziłem kogoś w błąd pisząc o trakcji? czy kurs zleciał?
można było wejść nawet na chwilę przytulić 15% i wyjść.
nie będzie mi jakoś ciebie tu brakowało. no i udanego uśredniania! Nie zapomnij przeczytaj listu pana prezesa Radziwiłła jak widzi ten rok i jak się ma sprawa z gotówką i zadłużeniem. Sprawę Poldimu ci daruję.
Więc spółka skupiła już 0,55% akcji z rynku. Więc jak będą tak systematycznie skupować to początkiem maja skupią ponad 1% akcji z rynku (do wszystkich akcji 6.740.000).
skupują systematycznie, czyli EPS stopniowo rośnie. Skup jest w chwili obecnej najbardziej uzasadnioną ekonomicznie decyzją finansową, bo lawinowo podnosi zysk na akcję inwestorom z dłuższym horyzontem niż u kolegi Kazacha.
choć nie powiem uważam że PBO będzie teraz odbijać
tylko problem jest tutaj cały czas jeden - obroty
ktoś kto ma 10tys. papieru PBO nie jest w stanie w logiczny sposób pozbyć się go przez min.2-3dni