gdzie te górne widły?
chyba jednak pomyliłeś z Trakcją bo tam dziś faktycznie mogą być dziś widły ;-).
a mówiłem, przejść na trakcję, nie wspomnę o tym, że tam 100% normy jeszcze w tym roku.
aaaaaaaaaaaa jest to tylko moje skromne zdanie, nikogo nie namawiam ani nie agituję.
a na Aniołę wrócę, nie będę mówił że nie ale kupię akcję z wypracowanego zysku na trakcji a nie ze stałego kapitału.
ale co mi porównywanie wskaźników
popatrz na fakty, to tak samo jak zobacz co robią na cersanicie od wczoraj
wczoraj prawie -10% dziś zanosi się na powtórkę
A co my z tym możemy zrobić???
Wskaźniki , wskaźnikami a finansjera robi co chce.
Będą chcieli żeby rosło to PBO zacznie rosnąć, ale póki się Anioła nie dogada z drugą stroną to my będziemy oglądać taki a nie inny widok
Gdyby cała GPW miała coś z fundamentami wspólnego byłoby inaczej.
Ale tutaj oszust goni oszusta więc czego się można spodziewać?
Pewnie że Anioła powinna być przy tych korektach jakie były na szerokim na 6zł a nie poniżej 4,
ale ani Ty ani ja na to wpływu nie mamy, te nasze 40-60tys. zł nic tutaj nie znaczy.
Co do PBO, to kolega z rachunkiem w Amerbrokers napisał, że chwalą Aniołę za wykonanie prognozy z prospektu emisyjnego i P/E 2,8 i EV/EBITDA 3,7. Jak znajdziesz coś tańszego i lepszego na rynku to daj znać
jak widzicie nadal jesteśmy w czarnej d...., wyniki nic nie dały , sypacz cały czas jest, a zysk na akcję to 1,4 pln, przy cenie 7 będzie c/z=5!!!!!!, teraz mamy niecałe 3!!!!!. Jak widać potencjał jest-ale widocznie komuś bardzo zależy na niskim kursie.
a Anioła to tylko ułamek mojego portfela. Widzę zainteresowanie papierem i mądry skup. Motywacji sprzedających nie rozumiem. Zdanie o pierdołach z BZBWK mam wciąż takie samo. Zamiast świadczyć usługi maklerskie powinni założyć dom spokojnej starości.