• koniec marca Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    Czy macie nowe scenariusze,dlaczego czakają ze skupem? Tak sobie myślę, że zejście się w czasie zwałki na szerokim i konieczność skupu to miła perspektywa, tyle tylko czy tego chciały Kurki? Na co czekają? Mogli skupić po bożemu trochę, odczekać (tak robią inni, np. na Boryszewie), podać informacje i dalej szachować...a tak, łatwo pliczyć, że nie zrobią tego skupu bez niepoważnych skoków i spadków...no nic, zapewne jest nas tu kilkoro, którzy będą i tak czekać do końca czerwca...mnie się już nie spieszy - jeśli nie zrobią jakiegoś przekrętu, mamy pewność wyjścia powyżej 1,4 (więcej akcji się nie pojawiło od 43 gr.)...
  • Re: koniec marca Autor: ~gomba_:) [46.112.73.*]
    cytat z poprzedniego postu:

Witam,
    czytam wywody czy skupują czy nie?
    czywiście że IDM skupuję i sprzedaje zarazem - steruje kursem
    ustawił sobie widełki i gra na emocjach.
    "Idełem" jest po obu stronach rynku a zbiera tylko różnice (czyli zbiera od tych co im nerwy słabną :) )
    Stawiają wysokie świece (jak na NTT) i czekają.
    Słabi nie wytarzymują i wywalają.
    a oni spokojnie zbierają - czasem przesuną widełki sumulując ruch na kursie.
    :)
    nie dajcie sobą sterować
    z raportu - XVII. Wartość księgowa na jedną akcję (w zł ) 2.18
    cierpliwości
    :))
  • Re: koniec marca Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    Brzmi to sensownie, ale czy oni tak mogą? Skup to ustawowo nie jest pozwolenie na spekulację w obie strony, tylko zebranie z rynku jakiegoś pakietu akcji...co by mieli podać w informacji, gdyby ktoś z nimi się pobawił większą kasą i zostaliby z gigantyczną startą, bez bilansu kasy i akcji? Nie wiem, jedyne co wiem, to że IDM mi jasno dali znać, że gdy zaczną skup to podadzą informacje...
  • Re: koniec marca Autor: ~gomba_:) [46.112.115.*]
    Masz troszkę racji, ale skup akcji własnych ma "robić" NTT,
    a IDM to dom maklerski więc może być moderatorem rynku,
    dopiero jak osiągnie pewien pozim akcji to je sprzeda-skupi dla NTT

Czyli pdadzą do wiadomości że np. IDEEM sprzedał-kupił w dniu dzisiejszym tyle to a tyle akcji w imieniu NTT co jes zgodne z uchwałą z dnia....
    :)
    i prawo nie zostanie złamane :( bo to nie NTT kupowało wcześniej

wytrzymajcie jeszcze troszkę

:))
  • Re: koniec marca Autor: ~kasus [159.205.218.*]
    coś im nie idzie zwałka kursu mimo "kiepskich" nastrojów na szerokim, no cóż zostaje czekać i patrzyć jak sytuacja się rozwinie
  • Re: koniec marca Autor: ~inwestor [79.184.65.*]
    UWAGA spółka jest godna uwagi zaczyna sobie coraz lepiej radzić biznesowo jak również kurs idzie we właściwym kierunku na conajmniej 3.5 zł zaczynam zwiększać zaangażowanie, prosze oddawać jak najtaniej ja odbiore.
  • Re: koniec marca Autor: ~mpm [89.76.83.*]
    ja tam cały czas dokupuję...i obstawiam, tak jak wcześniej pisałem, III falę, która powinna nas wynieść wysoko. Może nie jestem aż takim optymistą, żeby widzieć kurs powyżej 3...ale okolice 2 jest realne:)
  • Re: koniec marca Autor: ~1960ania [79.184.65.*]
    Faktycznie podoba mi się ta spółka i branża jest atrakcyjna no i kurs się ładnie zachowóje musze jeszcze dokupić tym bardziej ze jeszcze nierozpoczeli skupu a mają tylko trzy miesiące do zakonczenia wykonania uchwały. Pozdrawiam inwestorów.
  • Re: koniec marca Autor: ~schizi [212.67.134.*]
    naganiamy?
  • Re: koniec marca Autor: ~rekin [79.184.65.*]
    nie kupujcie bo ja jeszcze mam pół worka do uzupełnienia.
  • Re: koniec marca Autor: hanys705 [94.251.159.*]
    A oszołomy szaleją!!!A była taka cicha spółka.
  • Re: koniec marca Autor: ~mpm [89.76.83.*]
    to tak jak Warfama....;)
  • Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: ~joanna_p [89.231.113.*]
    Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80453/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
  • Re: Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: hanys705 [94.251.159.*]
    mAGISTRZE radź sobie sam.Mamusia nie uczyła?
  • Re: Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    Hanysku, nie kop w dól dziecka... jeszcze nas na to europe stać...ale jako metodolog muszę dodać: serdecznie proszę, aby z forum nie robić pseudo badnia, już na 1 roku uczę, że rep dla doj pop polskiej próba nie ma sensu w sieci...i niech mi ktoś ze statystyków naszych statystyków zaprzeczy! Jezu, nie tutaj pisać mgr...od razu wywalam te dziwaczne cause study (dies\)
    Nie wiem co łykasz,ale bierz tego połowę,ewentualnie zmień na inne.
  • Re: Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    Przepraszam, ale kończyłem dzień z klasycznym alkoholem...język się plątał, wiem nie powinno się wtedy pisać...ale sens jest jasny
    Pisz,ale pij o połowę mniej.
[x]
NTTSYSTEM 0,00% 12,00 2026-05-19 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.