Dnia 2012-03-16 o godz. 08:03 ~pawel napisał(a):
> jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale pożyjemy zobaczymy
żałosna spółka i jej prezes kurs spada od lat a oni bezradnie rozkładają ręce i nie wiedzą dlaczego
takiej hujni nie ma na żadej spółce
nawet najgorsze ścierwa odrobiły część strat a tu od 4 lat spadki i spadki a Latacz kręci że w spółce dzieją się same dobre rzeczy żeby zde-ł
Dnia 2012-03-16 o godz. 10:16 ~bankrut napisał(a):
> Dnia 2012-03-16 o godz. 08:03 ~pawel napisał(a):
>
> jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale pożyjemy zobaczymy
>
żałosna spółka i jej prezes kurs spada od lat a oni
> bezradnie rozkładają ręce i nie wiedzą dlaczego
takiej
> hujni nie ma na żadej spółce
nawet najgorsze ścierwa
> odrobiły część strat a tu od 4 lat spadki i spadki a Latacz
> kręci że w spółce dzieją się same dobre rzeczy żeby zde-ł
stracili zaufanie inwestorów i żadne info nie pomoże nikt nie da się wciągnąc w te głupie gierki z takimi jak oni się nie inwestuje bo od lat robią w h-ja
16-03-2012 11:25
Prześlij e-mailem
Dodaj do:
Wydrukuj
Wielkość tekstu: A A A
Spółka otrzymała od Urzędu Regulacji Energetyki koncesję na obrót paliwami gazowymi na okres od 15 marca 2012 roku do 31 grudnia 2025 roku a także promesę koncesji na obrót gazem ziemnym z zagranicą na okres od dnia 15 marca 2012 roku do dnia 15 marca 2013 roku.
"O obydwie koncesje Zarząd Centrozap SA wnioskował w związku z poszerzeniem działalności Spółki w zakresie obrotu paliwami gazowymi oraz wzmocnieniem pozycji Spółki w segmencie przedsiębiorstw działających w międzynarodowym obrocie energią, gazem i biomasą. Uchwałą nr 4 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Centrozap SA z dnia 25 stycznia 2012 roku przedmiot działalności Centrozap SA uzupełniony został o dystrybucję paliw gazowych w systemie sieciowym oraz handel paliwami gazowymi w systemie sieciowym" - poinformowała spółka w komunikacie.
z oszustami nikt nie bedzie handlował jak ci panowie z kopexsu mogli przejść do tak oszukańczej spólki ale ciężko pracują na pensyjki Latacza i króla i całej szulerni a dla akcjonariuszy straty