• w srode info Autor: ~adam2626 [62.40.60.*]
    mysle ze przy takiej imprezie ze zmiana nazwy pojawi sie bardzo dobre info i centr. pujdzie na 30gr ? a wy jak myslicie
  • Re: w srode info Autor: ~pawel [213.92.192.*]
    jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale pożyjemy zobaczymy
  • Re: w srode info Autor: ~bankrut [79.191.147.*]
    Dnia 2012-03-16 o godz. 08:03 ~pawel napisał(a):
    > jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale pożyjemy zobaczymy

żałosna spółka i jej prezes kurs spada od lat a oni bezradnie rozkładają ręce i nie wiedzą dlaczego
    takiej hujni nie ma na żadej spółce
    nawet najgorsze ścierwa odrobiły część strat a tu od 4 lat spadki i spadki a Latacz kręci że w spółce dzieją się same dobre rzeczy żeby zde-ł
    Dnia 2012-03-16 o godz. 10:16 ~bankrut napisał(a):
    > Dnia 2012-03-16 o godz. 08:03 ~pawel napisał(a):
    >
    > jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale pożyjemy zobaczymy
    >

żałosna spółka i jej prezes kurs spada od lat a oni
    > bezradnie rozkładają ręce i nie wiedzą dlaczego
    takiej
    > hujni nie ma na żadej spółce
    nawet najgorsze ścierwa
    > odrobiły część strat a tu od 4 lat spadki i spadki a Latacz
    > kręci że w spółce dzieją się same dobre rzeczy żeby zde-ł

stracili zaufanie inwestorów i żadne info nie pomoże nikt nie da się wciągnąc w te głupie gierki z takimi jak oni się nie inwestuje bo od lat robią w h-ja
  • Re: w srode info Autor: ~joszt [193.109.244.*]
    16-03-2012 11:25
    Prześlij e-mailem
    Dodaj do:
    Wydrukuj
    Wielkość tekstu: A A A
    Spółka otrzymała od Urzędu Regulacji Energetyki koncesję na obrót paliwami gazowymi na okres od 15 marca 2012 roku do 31 grudnia 2025 roku a także promesę koncesji na obrót gazem ziemnym z zagranicą na okres od dnia 15 marca 2012 roku do dnia 15 marca 2013 roku.

"O obydwie koncesje Zarząd Centrozap SA wnioskował w związku z poszerzeniem działalności Spółki w zakresie obrotu paliwami gazowymi oraz wzmocnieniem pozycji Spółki w segmencie przedsiębiorstw działających w międzynarodowym obrocie energią, gazem i biomasą. Uchwałą nr 4 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Centrozap SA z dnia 25 stycznia 2012 roku przedmiot działalności Centrozap SA uzupełniony został o dystrybucję paliw gazowych w systemie sieciowym oraz handel paliwami gazowymi w systemie sieciowym" - poinformowała spółka w komunikacie.

z oszustami nikt nie bedzie handlował jak ci panowie z kopexsu mogli przejść do tak oszukańczej spólki ale ciężko pracują na pensyjki Latacza i króla i całej szulerni a dla akcjonariuszy straty

[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.