• jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*]
    Ale strach widzę silny, somatyczny objaw to podświadome wypróżnienie.
    Kto siedzi ze starej ekipy? - wystąp i prawdę proszę pisać.
    Zobaczcie też co się dzieje z wolumenem odkąd tu jestem:
    --------------------------------------
    http://stooq.com/q/?s=aer&c=1y&t=l&a=ln&b=0
    --------------------------------------
    Pozdr. zdroworozsądkowych, Jacek
    P.S - jak mi się uda uwalić jeszcze IOD-a to zapraszam po 200 % zysku w maju
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    mam za 25gr czekam na 1zl razem z Toba ;) pozniej moze na korekcie odkupie i poczekam na 2zl :P
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~maro66 [145.237.122.*]
    Może nie ze "starej" ekipy ale jestem ze swoim mały pakiecikiem ze średnia 20,5 gr
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~zenek [93.174.93.*]
    ta wszyscy czekaja na 2 tylko wywalą po 0,60 to było widać jak się meczyło od ,30 do 50 wyalali podem odkup i znowu w kolejke i tak w koło nie dac się naciagnąc na takie bzdety 100% albo 200% nie w tym roku
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~front wschodni [37.30.114.*]
    czesc grochowiak,pozdrawiam(ale wiesz ,ze czesto sie z toba nie zgadzalem)jednak dzis sie zgadzam
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~strzała [89.151.4.*]
    nie oszukujcie się te wzrosty macie dlatego że od wtorku do dziś zassałem 160k
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~Uv* [80.239.243.*]
    Wszedłem troche pozno 90 K ze srednia 0.44 chetnie wyciagne 100 % :)
    Pozdrawiam.
    Dnia 2012-03-15 o godz. 14:19 ~Uv* napisał(a):
    > Wszedłem troche pozno 90 K ze srednia 0.44 chetnie wyciagne
    > 100 % :)
    Pozdrawiam.

chyba 900 akcji he he koledzy z przedszkola może ci uwierzą w te bzdury które wypisujesz
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~spekulant 1973 [79.163.81.*]
    przy 0,50zł będzie opór jezeli przebije jedziemy na 0,90zł
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*]
    Co by nie mówić jest szansa, mała bo mała, ale jest, że pociągną tę . W mojej jednej i drugiej firmie zastój marcowy, ruszy wszystko pewnie w maju, zaś tu hossa na AER.
    P-stwa według mnie na dzień dzisiejszy
    --------------------------------------------
    Przebicie 1 zł - 90 %
    Przebicie 2 zł - 40 % (rok czasu)
    Przebicie 5 zł - 20 % (2 lata)
    Przebicie 10 zł - 10 % (3 lata)
    Przebicie 15 zł - 5 % (5 lat)
    P-stwo upadłości - hmm tu nie chce mi przez gardło przejść (nie ma tez wiele współnego z obecnym trendem), ale szacowałem na 80 %, a dziś nie potrafię odpisać, zobaczymy teoretycznie jest to 60 % czyli 1-0,6 (odejmujemy p-stwo powrotu do ceny debiutu)
    Pozdr - JAcek
    P.S wszystkim rozsądnym bardzo gratuluje
    uważajcie bo tu siedzą z akcjami za 2 tysie nie którzy może mają za 4 co kupowali w strachu po 1000 akcji przy 0,2 a teraz zgrywaja inwestorów bo chcą jeszcze dzis wywalić przed raportem bo jutro może być za pózno
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~maro66 [145.237.122.*]
    Zenek, że nie znudzi Ci się wciąz powtarzać te same bzdury................
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*]
    A niech sobie wystawiają i grają, ich sprawa, tez pograłem, zarobiłem tu grubo kilka razy, mam akcje wieczne w epromak na pamiątkę 200 tys.
    a reszta powystawiana jak niżej z emaklerowskiego dziada (wystawiam tak bo mi nie wierzą)
    ------------------------------------
    http://liderbiznes.nazwa.pl/aer.jpg
    ------------------------------------
    Pozdr - Jacek
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~koles [195.205.214.*]
    Panie Jacku czy zna Pan już raport?
    Absolutnie, nie znam. Natomiast oczekiwania znam i te zdumiały mnie samego, progres będzie na 90 % w raporcie i to znaczny. Branże znam nieźle i wiem, że jest ciężko. Inne tego typu "odpryski" mają tragiczną sytuację, stąd w myśl koncepcji poppera, które już tu nie raz przywoływałem, akcje AER (upaść nie chce) powinno się akumulować gdyż trzeba założyć, że sobie poradzi na rynku byka. Druga strona medalu jest jeszcze taka, że chłopaki raz już mieli do czynienia z upadłością i jakby punktem honoru jest pociągnąć spółkę. Dlatego też na kanwie dośw. z przeszłości 5 zł mnie nie zdziwi, 15 zł wydaje mi się prawie niemożliwe, ale jednak prawdopodobne.
    Pozdr. JAcek
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: a.e.r. [77.253.12.*]
    Absolutnie nie znam, ale na 90% jest progres, hehe, dobre...
    Myśl na litość! Kryterium zbieżności w biznesie (jak w matmie) zna?
    Luknij na wyniki i progres flytronic. Rozwijają się, ludzi zatrudniają, rosną jak na drożdżach. Niech AER będzie miał 60 % ich progresu to będzie grubo. A jest w UK, zatem ma łatwiej. Szacować można? - można
    Pozdr, Jacek
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: a.e.r. [178.37.127.*]
    I jak Jacku raport? Znów unikasz odpowiedzi? No ale tak to jest już z tobą (znów celowo z małej).

P.S. Zbadaj mi proszę zbieżność takiego szeregu \sum_{n=1}^{\infty} a_i, gdzie a_i oznacza szacunek dla sternika, grochowiaka w kolejnych dniach począwszy od dnia kiedy pojawił się na AER.

Pamiętaj o warunku koniecznym zbieżności :)
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~nc [94.254.248.*]
    estetycznie by wygladala bila swieca na 59gr na zamkniecie i jutro z ranca przed raportem wyrzutka po jakies 66gr potem korekta.
    2 razy wystąpiło widoczne tasuki. Jest czytelny silny trend, a jego dalsze formowanie będzie wypadkową wyprzedania i raportu. Bardziej mi tu pasują korekty "in the fly" niż np. tyg. dołowania jak na NOVAIN
    Pozdr. J
    DUPEND skozystal.
    Hehe.
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~mechagorilla z lasu [84.10.210.*]
    bylo kiszone po 40-45 to nie kupowały a teraz sie zabijaja :-)
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~rpt [95.154.230.*]
    po 20gr tez prawie nikt nie chcial, po 80gr tez nikt chciec nie bedzie, tak samo bedzie po zlotowce, pozniej po 1.20, 1.50, 1.8, 2zl bedzie tez dosc trudnym do przebicia oporem, pozniej powinno byc juz latwiej
    Jedyne co budzi pewne obawy to za duzy halas. Runicom rosl tak ladnie bo w ciszy.
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~spekulant 1973 [79.163.107.*]
    papierek jest odbierany ze słabych rączek w mocnejsze będzie dobrze aby tylko trzeba wytrzymac niepuscic za wczesnie
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~rpt [95.154.230.*]
    czym mocniejsze rece biora papier tym w sumie gorzej, bo jak taki duzy zdecyduje sie sypac to bedzie kicha, tysiace malych nigdy takich decyzji nie podejmuja w jednej chwili.

z drugiej strony silne rece obiektywnie patrzace na spolke moga kurs wywalic w kosmos i jeszcze dalej (choc niektorym pewnie ciezko sobie wyobrazic co jest dalej niz kosmos)
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: Uv* [80.239.243.*]
    Jacek co sądzisz o raporcie ? Chętnie poznam Twoje zdanie i spostrzezenia.
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~nimfa [77.255.18.*]
    A samemu trudno ocenic-myslenie nie boli.
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: jacek_z_grochowa [46.76.220.*]
    Krótko - odżyli i ten rok 1:0 dla Nich. Przynajmniej papierowo, choć pieniądze Ilskiego już raczej przeżarli. Ale do rzeczy:
    Aer-Tech SAS - zaksięgowal stratę, wprawdzie CEO tłumaczą, że jest jednorazowa i tak pewnie jest. Kwestia to zagospodarowanie potencjału, a jest znaczny gdyż może generować nawet do 20 mln zł. przychodów rocznie ;). Jak to popędzą pojęcia nie mam. Widzę jednak, że to jest ich as i od tego zależy siła holdingu. Dalej nie wierzę, że się przebiją bo jak? Nie znam francuskiego, ale zastosowałem porównanie:
    ---------------------------------
    link:www.aer-tech.com
    link:www.aeroport.fr
    ---------------------------------
    Aer-tech z internetu to raczej nikogo nie pozyska, (zero linków), ale chyba nie musi, może tam klasycznie się dzwoni, że się jest na rynku i naprawia, czy szkoli. Ta druga strona to jakiś portal francuski i ma 150 linków. Teraz odnośnie Herodeckiego: odważny chłopak z Tarnowa po SGH, czyli tzw. "moja menażeria" mam wrażenie, że kompletnie nietechniczny, biznesowo nie wiem, na pewno iPhona używa intensywnie (PR).
    Kolja np. był fachowcem jeśli chodzi o lotnictwo. Luknij sobie na jego wątki - pisał/pisze jako delta777jet:
    -------------------------------------
    http://wwww.airliners.net/aviation-forums/general_aviation/print.main?id=4850028
    -------------------------------------
    Wiedzę ma olbrzymią, a czytałem kiedyś kilka jego innych wypowiedzi. Znalazł aer przez sieć w 2008 roku, zainwestował swoje pieniądze i moim zdaniem to raczej Ilski Jego "dmuchnał", no ale na prawdę to też nie wiem..
    Podsumowując - raport o tyle dobry, że nie zaniechają na chwilę obecną działalności. Będzie w ciągu kwartału emisja lub jak pisałem jakieś obligi celem dalszej egzystencji. Długofalowo - rok 2012 to rok zdjęcia pieluch i otarcia się z rzeczywistością czyli realnego pozyskiwania zleceń, bynajmniej nie z odpisów czy przetasowań księgowych. Poza tym raport jak zawsze lakoniczny, na zasadzie odpieprzcie się, nie mam czasu na bzdety, siła wyższa zmusza to skrobnę na kolanie i tyle
    Pozdr - Jacek
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: skrzat_z_plusa [84.10.210.*]
    jacek_z_grochowa - prowadz na wyznaczony CEL ->1PLN/kwit
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~nc [46.113.87.*]
    Ratuje spolke jedynie to ze malo wzrosla od dna jak na NC.
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~prizm [87.116.197.*]
    :) zgadzam się
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~qta [62.212.73.*]
    "Co by nie mówić jest szansa, mała bo mała, ale jest, że pociągną tę . W mojej jednej i drugiej firmie zastój marcowy, ruszy wszystko pewnie w maju, zaś tu hossa na AER.
    P-stwa według mnie na dzień dzisiejszy
    Przebicie 1 zł - 90 %
    Przebicie 2 zł - 40 % (rok czasu)
    Przebicie 5 zł - 20 % (2 lata)
    Przebicie 10 zł - 10 % (3 lata)
    Przebicie 15 zł - 5 % (5 lat)
    P-stwo upadłości - hmm tu nie chce mi przez gardło przejść (nie ma tez wiele współnego z obecnym trendem), ale szacowałem na 80 %, a dziś nie potrafię odpisać, zobaczymy teoretycznie jest to 60 % czyli 1-0,6 (odejmujemy p-stwo powrotu do ceny debiutu)
    Pozdr - JAcek
    P.S wszystkim rozsądnym bardzo gratuluje"

Co tam, już nie lecimy na 15, 2 czy choćby 1 ZŁ Jacek?
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: ~cube [62.141.212.*]
    Ładny teraz w kasynie siedzi gra w pokera
    na giełde rzadko zagląda bo już kasy ni ma
  • Re: jeszcze macie gwarantowane 100 % zysku Autor: publo71 [83.8.195.*]
    Od dawa czytam Jacka posty, nie wypowiadam się bo nie za bardzo się na tym znam, jedno jest pewne, wywyłujesz kontrowersje ale i ogromne zainteresowanie oraz irytację większości "graczy, inwestorów", nie wiem jak ICH określić. Szacuje że 90% czyta Twoje posty. Też siedzę w AER po 0,56zł i spokojnie czekam. Pozdrawiam
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.