Kupowałem po 3,80, teraz mam zamiar posłuchać rady jednego z forowiczów: trzymać przynajmniej do maja-czerwca. Nie sprzedaje, kiedyś wzrosty muszą przyjść.
Poczytajcie sobie posty Spekulanta - On to przewidział, napisał też, że wejdzie jeszcze raz jak spadnie do 3,30 - myślę, że można Jego prognozy uznać za prawidłowe. Jeśli spadnie do 3,30 to czekają nas wzrosty? Może Spekulant znowu tu zajrzy? Czekam niecierpliwie na Jego interpretację.
Ponadto "spekulant" ostatnio zapowiedzial ze przy 3,6 powinien sie zaczac jakis ruch .
Mysle ze mial na mysli ruch do gory a nie na dol.
W suemie jeszcze sesja sie nie zakonczyla.
Jak dzisiaj bedzie zamkniecie na 0% bedzie ladnie
Moge jeszcze sporo kupic wiec jak spadnie nizej to ja wezme spoko -a tak w nawiasie widac bylo dzis ze straszyli a nie sprzedawali ,bedzie pewnie mocny wzrost.
Ja tam dokupiłem i jestem bardzo zadowolony:) oczywiście, że przed końcem czerwca nie ma sie co wychylać. Papier trochę się odleszczy po dzisiejszym:) A co do pana ASA mam pewną uwage: zdecyduj się czy siejesz panikę czy pokładasz nadzieje w spółce bo trochę nie na miejscu jest pisanie w tym wątku, że "jesteśmy w czarnej d...", a we wcześniejszym wątku, że "zbieraj bo promocja się kończy"
Moim zdaniem oczywiście promocja się kończy, ale już więcej kasy nie mam... Już były takie momenty, że na Day-Tradingu mieliśmy spadek z ~4.20 na 3,61 i powrót na zielono:) nie zdziwię się jeśli dzisiaj zakończymy jeszcze na plusie... może Ci co potracili papier zechcą go odkupić....
pozdrawiam i życzę powodzenia:)
nie wiem jak ty ale forum fakt powinno byc do wymiany info!
Ale niestety nie ma zadnej merytoryki wiec pisam kazdemu wolno co sie podoba .
Byla panika, papier odebrany
zobaczymy co dlaej!!!