• nerwy puszczają Autor: ~MM [83.23.81.*]
    i spada, Mam Intera ale póki co jeszcze się nie poddaję
  • Re: nerwy puszczają Autor: ~Nowy [83.18.1.*]
    Kupowałem po 3,80, teraz mam zamiar posłuchać rady jednego z forowiczów: trzymać przynajmniej do maja-czerwca. Nie sprzedaje, kiedyś wzrosty muszą przyjść.
  • Re: nerwy puszczają Autor: ~as [188.123.193.*]
    narazie to jestesmy w czarenj dup....
  • Re: nerwy puszczają Autor: ~MM [83.23.69.*]
    Brakuje trochę jakiejś informacji ze strony firmy, która wzbudziłaby zainteresowanie inwestorów
  • Re: nerwy puszczają Autor: ~Nowy [83.18.1.*]
    Poczytajcie sobie posty Spekulanta - On to przewidział, napisał też, że wejdzie jeszcze raz jak spadnie do 3,30 - myślę, że można Jego prognozy uznać za prawidłowe. Jeśli spadnie do 3,30 to czekają nas wzrosty? Może Spekulant znowu tu zajrzy? Czekam niecierpliwie na Jego interpretację.
  • Re: nerwy puszczają Autor: ~zainteresowany [88.75.104.*]
    Spekulant napisał, że rozważy ew. ponowne wejście przy 3.30.
    beda jaja jak dzisiaj jeszcze na 0% zostaniemy hehehehe
    kupa ludzikow zostanie bez papaiera
    Ponadto "spekulant" ostatnio zapowiedzial ze przy 3,6 powinien sie zaczac jakis ruch .
    Mysle ze mial na mysli ruch do gory a nie na dol.
    W suemie jeszcze sesja sie nie zakonczyla.
    Jak dzisiaj bedzie zamkniecie na 0% bedzie ladnie
  • Re: nerwy puszczają Autor: ~Byk [178.43.231.*]
    Moge jeszcze sporo kupic wiec jak spadnie nizej to ja wezme spoko -a tak w nawiasie widac bylo dzis ze straszyli a nie sprzedawali ,bedzie pewnie mocny wzrost.
  • Re: nerwy puszczają Autor: ~~dusio [153.19.108.*]
    Ja tam dokupiłem i jestem bardzo zadowolony:) oczywiście, że przed końcem czerwca nie ma sie co wychylać. Papier trochę się odleszczy po dzisiejszym:) A co do pana ASA mam pewną uwage: zdecyduj się czy siejesz panikę czy pokładasz nadzieje w spółce bo trochę nie na miejscu jest pisanie w tym wątku, że "jesteśmy w czarnej d...", a we wcześniejszym wątku, że "zbieraj bo promocja się kończy"
    Moim zdaniem oczywiście promocja się kończy, ale już więcej kasy nie mam... Już były takie momenty, że na Day-Tradingu mieliśmy spadek z ~4.20 na 3,61 i powrót na zielono:) nie zdziwię się jeśli dzisiaj zakończymy jeszcze na plusie... może Ci co potracili papier zechcą go odkupić....
    pozdrawiam i życzę powodzenia:)
    nie wiem jak ty ale forum fakt powinno byc do wymiany info!
    Ale niestety nie ma zadnej merytoryki wiec pisam kazdemu wolno co sie podoba .
    Byla panika, papier odebrany
    zobaczymy co dlaej!!!

[x]
INTERSPPL -1,49% 0,53 2025-10-14 16:07:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.