O jakich szczesliwcach mowa ???na pewno nie o tych, ktorzy siedza na Fasingu-mialem kupic-sledzilem przez pol roku -dno-niby dobre fundamenty-tylko pytanie gdzie tu plynnosc?? nikt nie chce w to wchodzic -ruski bank-wplacisz a nie wyplacisz-na dodatek odpowiedzialni steruja ewidentnie kursem -aby nie wystrzelil-tandeta i tyle.
Jeszcze tak w uzupełnieniu , przed 3 laty zbierałem to po 8,5 -13 zl i ten gość sypał !! Teraz chce odkupić po 22-25 zł i to ten sam ::)))) ,ale niech jeszcze poczeka i na tym poziomie jeszcze trochę utopi :::))) !!! Wtedy będzie składał oferty na odkupienie po 33-37 zl Ten typ tak ma (zaprogramowany ) Poczekajmy na raport roczny ,zobaczymy jaką dywidendę zaproponują . Przychody mają na akcję 60 zł,zysku pokazali dużo ,ale nie wszystko ::)))).Warto mieć w portfelu i poczekać!!!!!
Spokojnie , nikt nic nie wie a kto tak zbiera i to coraz wyżej - jeszcze trochę i po 30 będzie zbierał bo już widać , ze nie ma od kogo tylko sam z sobą się bawi aby kursu nie podbić ale to już nie długo się wyjaśni .
Albo Bik , albo my . Jestem za tym , aby porozumienie pokazało 20%. . I musimy być agresywni , a nie klęczący . Jak z kacapami , tylko siła. Giełda inteligencji nie lubi. Poczują siłę to zmiękną.
Pisanie , że firma została stworzona przez Bika i trzeba klaskac temu co robi to.......o co chodzi mości akcjonariusze ? Róbmy to co on chce , czy stawiajmy wymagania. Ty lko pokazanie mocy i siła nacisku
Takich ludzi nie ceniących kapitału jaki dostał bez bankowych warunków trzeba tepić z giełdy. Spółka to nie ja, tylko akcjonariusze. W USA byłby wykluczony z notowań
Dnia 2022-09-09 o godz. 14:18 ~Sob napisał(a): > Bik jest zdecydowanie przeciw nam , a my jak aniołki w jego chórze ? On nie stworzył tej firmy , on ją uwlaszył. Ta firma ma 100 letnie tradycje
Bardzo trafne określenie. Moim zdaniem to jest główna diagnoza dlaczego ta firma jak i notowania stoją w miejscu. Leży i liczy na trzęsienie ziemi. Ale ziarno ślepej kurze nawet w przysłowiu trafia się jeden raz i mam wrażenie, że mu to ziarno wystarczy do przeżycia. Niech sobie zerknie na prezesa np Mercatora i Bumechu gdzie byli kilka lat temu? Jednak tutaj chyba chodzi o to słowo klucz - uwłaszczenie.
Jak Ci przeszkadza Niemiecki właściciel to po co tu się udzielasz , załóż polski portal i tam się udzielaj ,mamy jeszcze wolny rynek wiec nie widzę problemu.
Dziadek pewnie czosnek jadł i mówił nie po Polsku. Max czytasz i oglądasz niepolskie i ci to nie przeszkadza. Taki Bik myśli tak jak TY. Co moje to moje , co wasze też moje.. I GIT, lub charaszo według dziadka Twego. A komuchów nie cierpię.