• odwrót blisko! Autor: ~Green [79.186.68.*]
    tutaj będzie takie niebo............
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~rex [89.76.235.*]
    Bez glupot z tym niebem,ale 12 zl bedzie. To jest realne. Dobrze,ze dzis kurs juz nie podazal za spadkami PBG, jak pBG wypadnie z w20 calkiem to nie bedzie szkodzic naszej spolce. Tak czy siak dno uklepane.
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~FRANEK - CHICAGO [208.54.80.*]
    Dnia 2012-03-13 o godz. 18:37 ~Green napisał(a):
    > tutaj będzie takie niebo............ Kurde ..... Jasna cholera ..... Niebo , zostawcie lotnikom .....
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~warren [84.10.144.*]
    zobaczysz niebo ..... jak świnia
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~lolo [188.47.193.*]
    Napewno trend sie niedlugo odwroci i powrot na 10 zl
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~artudit [178.180.174.*]
    10 zl to bedzie niedlugo ale za tuzin jak wypadna kolejne trupy z szafy musicie chlopcy zrozumiec ze to nie gra losowa i to nie trend sie musi odwrocic tylko interesy spolki musza zaczac sie krecic a na to sie nie zanosi po przeszacowaniach spolka szuka nowej wyceny i moze nie jest ona znacznie ponizej obecnego poziomu ale o 10 zl mozna zapomniec na kilka lat
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~olo [188.47.193.*]
    Jednak obrot pokazuje ze ktos te akcje kupuje.Chyba niepoto zeby stracic
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~giełdowy ciernik [93.154.169.*]
    Upaprałem się tym g....em po pachy i powoli mnie to zaczyna wkurzać ale faktem jest że po tak dużych i szybkich spadkach zazwyczaj jest spory i szybki wzrost(nawet najgorsza padlina potrafi się odbić)Nie lubię inwestować na długo i tym bardziej mnie to drażni tylko że po przetestowaniu największego dołka w chistorii tej spółki jest szansa na spory zarobek -oczywiście jeżeli ktoś cierpliwie przetrzyma te spadki.
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~mirek [83.29.29.*]
    Widzicie jak USA szaleje u nas jutro bardzo duże wzrosty może nam się coś dostanie z tego tortu
  • Re: odwrót blisko! Autor: ~atudit [46.205.61.*]
    olo poczytaj troszke o inwestowaniu duze obroty na dolku to dobrze bo tos kupuje skad sie tacy biora na boga wedle twojej logiki to spolki nie moga wogole spadac bo przeciez kupuja nie po to zeby stracic a sproboj odwrocic to myslenie a ci co sprzedaja na dolku to co nie chca drozej sprzedac tylko takim jak ty po taniosci i mysla sobie a co tam ja sprzedam na miinimach niech se olo zarobi
  • ZAKUP AKCJI PRZEZ CZŁONKA ZARZĄDU. Autor: ~giełdowy ciernik [93.154.255.*]
    Zaczyna wyglądać to dość ciekawie najpierw pozwolili zdołować spółkę a teraz za śmieszne pieniądze odkupują-dziady!!!!!!
  • Re: ZAKUP AKCJI PRZEZ CZŁONKA ZARZĄDU. Autor: ~Niestety [89.73.61.*]
    Naród żydowski jest mądry: rok temu opchnęli fundom akcje po 21,5 a teraz mogą zrobić wezwanie po 10 i za te pieniądze przejąć pakiet kontrolny, a potem wykazać zyski z aktualizacji wyceny i za rok sprzedać znowu za ponad 20 albo za 3 lata po 40.

Uczyć się trzeba od nich inwestowania.
[x]
GTC -1,48% 2,67 2026-05-15 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.