Tak jak Wam obiecałem lecicie ze mną na 1 zł - potem inni niech powożą zaprzęg, czy Wam się podoba czy nie.
Acha, przy okazji kilka osób odkupiło/odkupi część swoich akcji i zarobi na timingu paręnaście tys. więcej (w tym i ja) od znerwicowanej empirii. Słabeusze systematycznie odpadają/odpadli. Samolotem się nie podniecajcie bo wymaga remontu kapitalnego i będą musieli kaskę pozyskać, a jak pokazuje ostatnia nowomoda, popularne stają się obligacje.
To kiedy obstawiacie emisję obligów na 12 % ? bo ja w maju
Pozdr. JAcek
Na 14gr też miało z tobą lecieć. A to co na Parkiecie wypisywałeś, to już żenada po prostu. Zdejmiesz te zlecenia z kupna tak szybko, jak zdjąłeś ze S przed "odpałem".
Graj i nie marudź!. W dzisiejszej gazecie prawnej jest art. n.t. redukcji budżetów w województwach. jest jak przewidywałem tzn. będzie w gosp. znacznie gorzej i będą nowe minima na wielu spółkach (drogi dolar, ropa na 150 baksów), ale teraz masz okazję odbić się tu trochę to nie marudź tylko kupuj "truchełko".
Na newconnect zaliczycie wszyscy nowe minima, a aer pójdzie swoją droga tak jak swego czasu runicom, gdzie pi3prznąłem w rynek full akcji po 1 zl, a i tak to podnieśli.
Po przekroczeniu 1 zł moje drogie owieczki róbcie sami co chcecie, bo opiekun zakopie część akcji i nie zajrzy tu już więcej
Nie tylko, inni (technicy) się natychmiast przyłączają i ustawiają niżej na odkupienie taką samą ilość akcji. jak obserwuję to jest ich około 20-30 % jak przy pierwszej pompce, także książkowa klasyka z psychologii realizacji zysku. Sam pogrywam i owszem, ale nie większą ilością niż 40-70 tys akcji
Wykorzystujesz dzisiejsze czasy i dobe internetu i piszesz przerózne posty jak " dzieciak neostrady" , zdaje sobie sprawe , ze robisz to po to by zarobic pieniedze i grasz na ludzkie głupocie i niewiedzy ale czy nie wstydzisz sie spojrzez w lustro? Robisz metlik w głowie tym ludziom, i po co ? Cwaniactwo ? Jacek mnie w Warszawie gdzie zyje całe zycie uczyli innego wykorzystywania tego daru :)
Pozdrawiam.
Jacek, na początku lat 90-cyh dostęp do Internetu wymagał skompilowania sobie stosu sieciowego, i przeważnie tylko wykształceni ludzie wypowiadali się w sieci. Poziom dyskusji na forum z 10 uczestnikami był niewyobrażalnie wyższy, niż w dzisiejszym Internecie, gdzie tak wielu pisze do tak wielu tak wiele, mając do przekazania tak nie wiele.
P.S - nie daj sie
Pozdr. JAcek