Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kto gra ze mną na wzrost kursu ten nie zginie

Graj i nie marudź!. W dzisiejszej gazecie prawnej jest art. n.t. redukcji budżetów w województwach. jest jak przewidywałem tzn. będzie w gosp. znacznie gorzej i będą nowe minima na wielu spółkach (drogi dolar, ropa na 150 baksów), ale teraz masz okazję odbić się tu trochę to nie marudź tylko kupuj "truchełko".
Na newconnect zaliczycie wszyscy nowe minima, a aer pójdzie swoją droga tak jak swego czasu runicom, gdzie pi3prznąłem w rynek full akcji po 1 zl, a i tak to podnieśli.
Po przekroczeniu 1 zł moje drogie owieczki róbcie sami co chcecie, bo opiekun zakopie część akcji i nie zajrzy tu już więcej

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.