Do czego jest w stanie doprowadzić konsekwentna
presja psychiczna. Sprzedają ciułacze,którzy absolutnie
nie mieli zamiaru tego robć. Rzecznik prasowy królewskich
z mazur podsyca atmosfere grozy,zarząd ma w nosie dane
słowo,reszta oszołomiona. W październiku krul powiedział,
że tylko klepnąć gotowy układ i wsie budut szczastliwe.Jak
dotychczas mnęło pół roku i zdzierają gwałtem skórę
z niewiniątek. Polityki informacyjnej brak. Leżym i kwiczym.
Najgorszym co może być jak już wyrwą co zaplanowali,
że pewnego dnia akcyjki pójdą na 93 gr i wtedy dopiero
zobaczymy całe to świństwo.
inwestuje na Atlantis i te szmaty dobrze znam i wiem jak to działa, ubrałem się w pronoxa i mam trochę cykora bo nie wiem jak to tu chula.... ale wydaje mi się że to ta sama ruleta co atlantis.... może będzie dobrze...
I gdzie ci optymisci?? Widzicie co sie.w.ostatnich dniach działo ?? Wiecej było sprzedających niz kupujących ...jeszcze wczorajszy wysyp na koniec sesji a wy myslicie ze dzisiaj sie cos.zmieni ?? Ze na kurs wpłynie nwza hendersona?? Haha ...zobqczcie co sie stało po upawomocnieniu układu czyli po jednej z najwazniejszych informacji na tej spolce!!! Powiedzcie mi na jaka konkretna wiadomosc czekacie ktora ma tak tutaj namieszac??
Nawet wielki optymista zbycho zniknął bo zdał.sobie sprawe ze to co pisze to tylko wymyslone przez niego brednie na ktore mial nadzieje ale jak okazało sie ze jest zwyklym naganiaczem i ze zamiast rosnac spada schowal glowe w piasek.
a nie mowisz ile stacił, a ty siedzisz wiadomo bezinteresownie i nie posiadasz akcji, idz to powiedz dzieciom lub powiedz babci a babcia glucha to posłucha, przewalanie jest by zebrac jak najwiecej papiera, widze ze nie ma tutaj z kim pisac, wiec pisz sam ze soba lub z chlopem.
żałosne ujadanie "troskliwych". Kaszub, gdzie twój honor, mam wkleić twoje posty jak się zarzekasz że jak nie będziesz miał racji to znikasz? Nie miałeś i co? Mendy na prowizji.