ostatnio rzadziej tu zaglądam ale nie zapominam :-)
w końcu spółka dała mi sporo zarobić więc z chęcią tu wracam ( pomimo niechęci do samego prezeska który większość z was ograł znaczonymi kartami)
a teraz do rzeczy
obiecałeś mi Chłopie "jedną cyfre grosikową" nie wiem już czy to 8 czy 6 groszy czy nawet niżej, tak więc się zaczynam zastanawiać czy znowu warto tu wchodzić spekulacyjnie na szybkie grosikowe zabawy, te diabelne emisje mogą mi zepsuć w końcu zabawke he,he..
....
troche nie dają mi spokoju twoje czarne wizje chociaż ostatnimi czasy się myliłeś, wciąż jednak jesteś Chłopem z Mazur tym samym którego wielka czarna wizja z przed roku niestety pogrązyła maluczkich na tej spółce, nie mam zamiaru do nich dołączyć...
czekam więc spokojnie, całe szczęscie innych okazji między czasie nie brak na giełdzie
Ja pamiętam że wspominałeś o tych 12. Dlatego się pytałem czy kupiłeś za 13 czy za 12 bo kupując wtedy co pisałeś że odkupiłeś to żeby kupić po 12 musiałeś być na początku kolejki. A czy będzie rosło czy malało to raczej zależy od informacji jakie będą napływać chyba że masz inny pogląd.