a może 50zł?
Czas pokaże - zobaczymy czy już jutro przy publikacji pełnej informacji odnośnie wyników za 2011 r. dowiemy się czegoś ciekawego w prezentowanych tabelkach i czy czasem jutro przy okazjiraportu rocznego nie zobaczymy nowej prognozy na 2012 r.
Nie wiem jak wy ale ja liczę na 3mln zł zysku netto (prognoza baaardzo konserwatywna i ostrożna).
No w sumie faktycznie może być 5 zł i to wcale nie musi być szczyt marzeń, widać,że firma zaczyna się rozkręcać, no i Quazar rzeczywiście coraz bliżej...
no cóż mój ostatni post również został usuniety chyba dlatego że napisałem że kurs leci pionowo w dół ,no trudno z koniem nie będę się kopał - żegnam współposiadaczy - zmieniam forum
patrz na obroty - to zadna zaplanowana akcja i żadne dołowanie
Gdyby ktos chcial zdolowac to rzucilby na stoł 10 tys szt i mielibysmy 1,50 a tak to
po prostu niektorzy nie wytrzymuja cisnienia i kurs zwyczajnie spada
Brak popytu ( strach przed m.in. Grecja ) i brak sternika powodują ze jest jak jest
Gdyby tylko liczyly sie fundamenty i perspektywy to juz dawno bylibysmy wyzej 5
Coz, poczekamy troche dłuzej
można powiedzieć że na giełdzie dobrymi perspektywami piekło jest wybrukowane - osobiście wierzę w spółkę ale na razie wszystko jest dosyć odległe, gdyby przychody i zyski rosły w tempie kilkadziesiąt procent rocznie to i popyt by się szybko pojawił. Na razie czekamy na wyniki 2kw i zobaczymy czy w stanach zaczynają łapać jakieś kontrakty czy tylko generują koszty
Gdybym nie wierzyl w nich to oddalbym akcje juz dawno
Traktuje to jako lokate ( dlugoterminową i wysokooprocentowaną ) choc aktualnie jestem nieco pod kreską
Mam czas i sądze ze oplaci sie czekanie
Osobiscie bardziej wierze w biznes za oceanem - duzo, duzo wiekszy rynek i mozliwosci no i wieksza sznsa na zloty strzal
Dnia 2012-05-27 o godz. 15:55 ~graaacz napisał(a):
> myślicie, że usuwanie postów niewygodnych postów pozwoli
> upchać wam więcej akcji? Spółka zmierza wg mnie do tego
> samego momentu i stanu finansowego, który spowodował emisję
> serii B. Kasa z emisji B poszła w projekty, które dopiero
> teraz są kończone lub zaczynane - czy to nie za późno?
> Wątpię, żeby te projekty dały szybką kasę w tym roku - a
> gotówki w kasie coraz mniej, a po wypłacie dywidendy będzie
> na minusie. Uczelnie w Polsce nie ogłszają nowych projektów
> ani przetragów, które i3D mogłoby wygrać, a na efekty
> dotychczasowej pracy przyjdzie poczekać co najniej kilka
> kwartałów i być może kilka nowych emisji akcji... Ci co
> mieli zarobić (starzy akcjonariusze obejmujący akcje po
> 20gr) już zarobili lub zarobią i tak z niezłą przebitką
> (przy obecnym kursie ponad 15 razy)
Kolega to wizjoner, tak ?
bardzo mi sie podoba to precyzyjne okreslenie " co najmniej kilka kwartałów "
że "o być może kilka nowych emisji akcji " nie wspomne
A spólka I3D oczywiscie strzela sobie kolano checia wyplacenia dywidendy ......
ech, graaaczu .............
ogarnij sie czlowieku !
nie dosc ze przpisujesz sobie nieomylnosc, to jeszcze insynuujesz ze drobni inwestorzy wynajeli agencje PR do usuwania twoich postow....
ładna masz wyobraznie, naganiaczu 5zł tutaj 1 z przodu za nie dlugo sie pojawi !!!
jakos wszyscy teraz ucichli, czyzby sprzedali wyzej i teraz sie smieja ktozi biora po 2 zł... quazzar to gowno ktorego nie potrafia ukonczyc, jak bedzie w tym roku skonczony to bedzie sukces
ciekawy jestem KTO prosił moderów o usuwanie niewygodnych postów? Bo jaki miał w tym interes to widać po obecnym kursie!!!!
Moderatorzy zanim wykasują posty powinni je choćby przeczytać - ludzie zaoszczędziliby trochę kasy....