Niesamowite jak pieknie pilnuowany jest poziom kursu zbieraja w paczkach po 400 k - 900 k jak tylko wpada natychmiast pojawia sie kolejny koszyk . Zbieraja niebywale spodziewam sie wspaniałego wystrzału. pamietajac o historycznych poziomach kilkadziesiat groszy jest w zasiegu reki.... Szczegolnie ze wzieli sie za te spolke wreszcie profesjonalisci...Pozdrawiam.
co nikt nie chce Ci zdjąć akcji z 8 groszy? :D
nic się nie dzieje więc co niby zbierają? te ochłapy?
nie ma już zbytnio sprzedających a tym bardziej zero kupujących - podstawili batony na K żeby nie było zbyt pusto i tyle - będzie się kisić teraz długi czas na tym poziomie...
lepiej zarabiać niż patrzeć jak niby "ktoś zbiera"...
jak to według Ciebie jest grube zbieranie to musi być z Ciebie mega chudzina :)
10 transakcji dzisiaj było...właściwie to 8 bo dwóch nie ma co liczyć - chyba sam dobrze wiesz że to jest ogór kiszony a nie zbieranie...
mistrzunio - ciekawy czlek nie kupuje i nie sprzedaje ale robi co w jego mocy aby wszystkim obrzydzic walor.... przy naganianiu na swoj koszyk warto czasem IP swym pozaglowac jesli sie juz nicka nie chce zmieniac... Milego dnia.
Oczywiscie gdybys wczytal sie w komunikaty wiedzialbys kto wyszedl z akcji i w jakiej formie w zwiazku ze zmianami jakie zaszly ostatnio w spolce. A co powiesz na dzis? 2 000 000 obrotu w ciagu 10 minut. i tu nikt nie wyrzuca wszystko wsysane z prawej strony Pozdrawiam.Dzis jestem przekonany ze minimum 9 groszy pod koniec dnia a kierunek polnoc analogicvznie jak w RUNICOMIE jest pewny. Podepnij sie pod newsletter z obu spolek jednoica co sie da i ida utarta sciezka sukcesu. W pelni im ufam tym bardziej ze na Rucniomie sie nie zawiodlem poprzednio a stopa zwrotu najwyzsza na NC w zeszlym roku wsrod nowych spolek mowi samo za siebie. FUTURIS to PERŁĄ podpobnie jak i RUNICOM byl dotychczas. a wiec atak na kilkanasciegroszy to sa najblizsze tygodnie takie jest moje zdanie w tym temacie. Pozdrawiam.
jeśli twierdzisz że powtórzy sukces runicomu to powinno być z 40 groszy...
jeśli nie będzie ukrytych na 9 groszach możesz mieć rację - jeśli będą znaczy się że podbijają by upychać towar...
9 groszy przebite.Zobaczcie co sie dzialo w ostatnich 4 miesiacach na runicomie. z 28 groszy pionowo do 4 zlotych poszlo! Ci ludzie wiedza co czynia.Pozdrawiam.
Jednak miałem racje... przebicie 10 groszy otwiera droge az na 18 arkusz zlecen jest fenomenalnie wyczyszczony...zreszta wszyscy ktorzy tu wchodza za kwoty powyzej 100. 000 pln nie wystawiaja sie pod sprzedaz a wiec licza na powtorke z rajdu RUNICOMa i wcale sie temu nie dziwie.... Pieknie to wyglada :)
Witam ponownie tak byłem i jestem pewny że przebicie powyżej 10 groszy otworzy drogę do szybkiego osiągnięcia 18.. W przyszlym tygodniu wedłoog moich obliczen, ilosci przemielonego waloru na 7 i 8 groszach coraz ciekawszych informacji naplywajacych ze społki kładę głowę na szali iż ten walor zaliczy 10 groszy, ale na tym nie koniec pojde bardzie odwaznie i powiem iz nie tylko 18 ale i więcej w ciagu najblizszych kilku tygodni tutaj zobaczymy i na nic ujadanie niejakiego mistrzunia ile razy by i zgrzytal zabkami na niewiele sie to zda za dlugo siedze na NC zeby w takich wypadkach sie mylic...Wybaczcie za moj krnabrny ton wypowiedzi...poprostu mocno w to wierze a przeslanek nazbyt wiele bym mogl sie pomylic...choc wielu zarzucic moz ze NC to nie miejsce na rysowanie kresek...z samego AT wynika jasno ze tu nie ma mowy o pomylce. Pozdrawiam.
Wybacz ~mistrzuniu jestem w pracy aktualnie i jedynie w wolnej chwili moge zerknac na dyskusyje wszelaki...pytasz kto wywala...no coz zwrot dla mnie conajmniej niestosowny...bo trudno nazwac wywalaniem to ze osoby ktore zysaly kilkanascie-kilkadziesiat procent nie chca realizowac swych zyskow. Wiemy wszyscy iz zmiany jakie nastapily ostatnio w akcjonariacie powoduja ze nowy wlasciciel pragnie przejac zapewne jak najwiekszy pakiet w niskiej cenie byc moze chca przekroczyc znaczaca i 50% udzialow tego nie wemy..jednak spolka ktora rosnie bezpiecznie i stabilnie bez gwaltownych ruchow buduje wielokrotnie czytelniejsza wiarygodnosc dla inwestorow niz taka ktora agresywymi podbiciami potrafi lawirowac miedzy +50%, -50%. Konkretnie iw temacie jak widzisz zapewne nikt nie chce juz oddawac po 8 groszy...a to co mamy wystawione po prawej stronie jasno wskauzuje na oczyszczenie arkusza a co za tym idzie stabilny wzrost waloru. spokojnym ruchem na przebicie 12 groszy...pozniej 18...tanio juz bylo moim skromnym zdaniem...najtaniej tymbardziej bylo. Nie namawiam dziele sie jedynie swymi spostrzezeniami. Swego pakietu nie wystawiam na sprzedaz bo jestem spokojny o jego przyszlosc. Licze na solidny wzrost a to ze nie wszyscy podzielaja moja opinie no coz... zycie byloby nudne gdybysmy nie potrafili tak pieknie sie roznic.....Swego pewien jestem i chetnie za pare tygodni do obecnych postow powroce. To ze kazdy podeuje suwerenne decyzje to rzecz oczywista . Jesli ktos chce ze mna w polemiki wchodzi rowniez bedzie mi bardzo milo...na ten czas...pozwole sobie nieco dobrac waloru w ktory tak mocno wierze. Milego dnia.
dziękuje bardzo za wyczerpującą odpowiedź...możesz mieć w niej sporo racji...mnie jednak martwią te duże ukryte zlecenia - gdyby to były małe paczki raczej bym się nie przejmował - to jednak są pakiety po milion i więcej akcji...może to passa do końca się skraca lub jeszcze resztki tej kobiety...- i to mnie właśnie zastanawia...skoro ma być tak dobrze dlaczego główni oddają w tak "promocyjnych" cenach....
Oczywisci ze resztki...z tym ze resztki to bylo kilka milionow akcji...ktore wlasciciwe zostaly wyprzedane moim zdaniem wczoraj i dzis...Inwestorzy dziela sie na tych ktorzy wola realizowac zysk na poziomach niewielkich 5-10% i takich ktorzy widza dlugofalowe perspejktywy dla danego waloru...nie mozesz negowac tych pierwszych bo dzieki nim utrzymywany jest wlasnie stabilny wzrost....a co za tym idzie pewniejszy i stabilniejszy dla tych akcjonariuszy ktorzy mierza w miesiacach na dana spolke...10 groszy to kwestyja moim zdaniem juz jedynie godzin...moze dzis moze jutro...peknie moim skromnym zdaniem ... milego dnia.
jeśli masz racje przydałoby się dzisiaj zebranie 9 i zamknięcie z k9 i s10...
a tu wciąż ktoś na ukrytym...już 2mln poszły z ukrytego a końca nie widać...
niekończąca się opowieść - już 3 bańki z ukrytego - wszystko chyba od jednej osoby...
jak tak będzie na każdym poziomie to może uda się 10 przejść za 3 tygodnie...
jeśli się nie cofnie - żeby tylko się nie okazało że to runicom z części się skrócił...
Niestety kolega błędnie interpretuje arkusz...Zwróć uwagę iż duże paczki są realizowane w trybie rzeczywistym co oznacza iż są sprzedawane choć ustalone wcześniej . Świetnym przykładem winna być transakcja numer 49 .z 15:52:18 na 500 k. strony o jednolitym czasie składają swoje oferty. Z arkusza można więcej wyczytać przy spokojnej jego analizie :) Pozdrawiam serdecznie. Czekamy na przebicie 10....i dalej w górę.
nie ma szans aby były wystawiane w tej samej sekundzie - one już tam leżą tylko są ukryte...
i tak pokazanych w arkuszy było koło bańki...natomiast 3 mln poszły z ukrytej sprzedaży...i nie wiadomo ile jeszcze tego tam jest schowane...może już nic a może jeszcze z 10 mln...
no i właśnie analizuje arkusz...
rano na sprzedaż było około 1,1 mln akcji - kupionych zostało prawie 3,9 mln akcji a po prawej zostało 463k...jaki wniosek? ktoś wywala z ukrytego...fakt też że jest to zbierane - tylko przez kogo? bo runicom komunikatu żadnego nie dał o zwiększeniu zaangażowania...
także pewnie jeszcze z jakiś czas tak się pobujamy na 8/9 groszy...pytanie co dalej...
Idąc Twoim tokiem myślenia.... kto "wywalał" na 3 groszach, na 4...na 5....na 6...... na 7..... na 8.... i teraz na 9 ? ten sam kto wywalal bedzie niebawem na 10... 11...18....i 27 ... Ludzie po to graja na gieldzie by realizowac zyski. Jesli ktos kupuje po 5 groszy to 10 groszy daje mu 100% zysku.... Ktory Bank to powieli? NIe mozesz oceniac nowych akcjonariuszy po sobie...pili wielokrotnie nizej niz Ty a wiec maja nizsze poziomy do realizacji zyskow...Mi tam sie to wszystko pieknie podoba....nie za szybko a stabilnie do przodu...niebawem bedzie duzo ciekawiej...Milego dnia.
nie nie wmówisz mi,że to sypią indywidualni inwestorzy...myślisz, że takie osoby kupują po kilka milionów akcji na nc? :P
a takie paczki są oddawane....wątpię aby "leszcz" inwestował kilkaset tysięcy złotych w jedną spółkę do tego z nc...ale ok - każdy patrzy jak chce;)
Wspaniałe kolejne podejście zachęcam do obserowowania niebywale ciekawie wygladają paczki po 8 grozy wsysane po kilkaset tysiecy . Pozniej chwila oddechu po lewej znowu 2 ofert po kilkasettysiecy walory... Potwierdza to moje przypuszczenia iz jeszcze w tym tygodniu naruszymy 10 groszy.Kolejne infa wypuszczane w rynek dzien po dniu bezblednie pokazuja nm ze Futuris idzie droga RUNICOMA i dobrze. Wazne jest tez budowanie wartosci walory...spokojnie z 6 groszy przeslismy na 7 groszy, kilka dni ugniatania i atak na 8 groszy....znowu kilka dni ugniataja i atak na 9 -tke.. super mi to wyglada. Nie namawiam i nie odstraszam choc milo bedzie mi wrocic do tego posta za pare tygodni :) mam nadziej ze Wam rowniez. Pozdrawiam serdecznie.
Nim zaczniesz mi zarzuty jakiekolwiek stawiac wczytaj sie w moje slowa...ja nie powiedzialem ze oczekuje tu 4 złotych..... powiedzialem ze spodziewam sie analogii...czyli wybicia adekwatnego do tego co dzialo sie na Runicomie....Wierze w realnosci pozimow 20-25 groszy w niedlugim terminie. Ot i wszystko...Nie agituje..poprostu pisze co mysle ot cala prawda.Milego dnia.
~mistrzunio dzis slabo ujada albo zdolal sie juz zapakwac albo zaspal...Powinien juz chyba zaczac sapać jak to mu źle.... No coz czekamy pewnie sie pojawi lada moment :) aaa my oczywiscie kierunek 10 groszy w tym tygodniu peknie...Pozdrawiam.