Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: GRUBO ZBIERAJĄ

Wybacz ~mistrzuniu jestem w pracy aktualnie i jedynie w wolnej chwili moge zerknac na dyskusyje wszelaki...pytasz kto wywala...no coz zwrot dla mnie conajmniej niestosowny...bo trudno nazwac wywalaniem to ze osoby ktore zysaly kilkanascie-kilkadziesiat procent nie chca realizowac swych zyskow. Wiemy wszyscy iz zmiany jakie nastapily ostatnio w akcjonariacie powoduja ze nowy wlasciciel pragnie przejac zapewne jak najwiekszy pakiet w niskiej cenie byc moze chca przekroczyc znaczaca i 50% udzialow tego nie wemy..jednak spolka ktora rosnie bezpiecznie i stabilnie bez gwaltownych ruchow buduje wielokrotnie czytelniejsza wiarygodnosc dla inwestorow niz taka ktora agresywymi podbiciami potrafi lawirowac miedzy +50%, -50%. Konkretnie iw temacie jak widzisz zapewne nikt nie chce juz oddawac po 8 groszy...a to co mamy wystawione po prawej stronie jasno wskauzuje na oczyszczenie arkusza a co za tym idzie stabilny wzrost waloru. spokojnym ruchem na przebicie 12 groszy...pozniej 18...tanio juz bylo moim skromnym zdaniem...najtaniej tymbardziej bylo. Nie namawiam dziele sie jedynie swymi spostrzezeniami. Swego pakietu nie wystawiam na sprzedaz bo jestem spokojny o jego przyszlosc. Licze na solidny wzrost a to ze nie wszyscy podzielaja moja opinie no coz... zycie byloby nudne gdybysmy nie potrafili tak pieknie sie roznic.....Swego pewien jestem i chetnie za pare tygodni do obecnych postow powroce. To ze kazdy podeuje suwerenne decyzje to rzecz oczywista . Jesli ktos chce ze mna w polemiki wchodzi rowniez bedzie mi bardzo milo...na ten czas...pozwole sobie nieco dobrac waloru w ktory tak mocno wierze. Milego dnia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FUTURIS 0,00% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.