• Dejokat nie odpuszczaj Autor: ~zydek [178.183.149.*]
    Teraz jesteś najbardziej potrzebny umiłowanemu wielebnemu prezesowi !
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: dejokat [95.160.117.*]
    Nie wiem co bierzesz ale ci nieźle kopie.
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: dejokat [95.160.117.*]
    Ponadto widzę że nie masz żadnej inwencji, chciałbyś tu zaistnieć ale nie wiesz jak i przepisujesz wyrazy bez sensu.
    Prostaczek jesteś jakiś...
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: ~2323 [83.7.83.*]
    Reżniczak nie chciał się wypowiedzieć na temat CENTROZAPU ,tvn biznes
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: ~zydek [178.183.156.*]
    Alez gdzie moja skromna osoba to twojej nadprzyrodzonej Yteligencji Ty jestes guru tej społki, co prawda na Polnordzie LCCC tam nie masz zadnego posłuchu ale na Centku to jestes MISZCZEM . A własnie MISZCZU kiedy te UP na Centku w tym roku ???
  • A więc w tak prymitywny sposób chcesz żydek czy jak ci tam Autor: dejokat [95.160.117.*]
    odebrać mi odznakę guru tego forum próbując mnie w jakikolwiek sposób zdyskredytować?
    Niniejszym oświadczam iż daję ci tę oznakę wraz z palmą pierwszeństwa która ci odbija.

Niemniej, ponieważ zaglądam tu z przyzwyczajenia codziennie jak i na pozostałe moje spółki, także te gdzie w ogóle sie nie udzielam, muszę powiedzieć że stanowisz dla mnie studium ksenofoba zazdrosnego nawet o virtualną popularność nieznajomego czyli każdego. Strach pomyśleć jak funkcjonujesz w życiu i czego zazdrościsz!.

Nasuwa się "miszczu" odpowiedź że nawet na taką "latającą mi" wirtualną popularność trzeba sobie zasłużyć, chyba wręcz zarobić.

Jak nie będziesz głupio za bardzo pisał to kiedyś i ty się dochrapiesz. Tymczasem dajesz pokaz indolencji, braku inwencji, fantazji i mógłbym tak przez kwadrans pisać czego jeszcze.

Mnie bawi to forum i często spotykam się tu zarówno z debilnymi odzywkami jak i takimi dzięki którym śmieję się do rozpuku. Sam kocham rozbawiać ludzi i mam nadzieję że wiele moich wypowiedzi niejednego Inwestora tutaj rozbawiło..

No ale aby rozbawiać innych trzeba kochać ludzi a sądząc po twoich fobiach to uczucie jest ci mocno obce. Tymczasem na drzewo.
  • Reżniczak nie chciał się wypowiedzieć na temat CENTROZAPU Autor: dejokat [95.160.117.*]
    Ponieważ jestem niepoprawnym optymistą może ni chciał uprzedzać przed godziną 0?

Tylko czemu mnie to niepokoi?//
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: ~zydek [178.183.151.*]
    Hahaha nie pochlebiaj sobie MISZCZU!! - guru to ty nigdy nie byłes i nie bedziesz , najwyzej co to sznurówki wiązac Zydze. Poczytaj sobie swoje posty zachwalające przez 2 lata Centrozapa i ty jeszcze smiesz innych wysmiewać , sam z siebie robisz posmiewisko .A na drzewo to podobno uciekasz przed sąsiadką po nie udanym { stukaniu pukaniu}
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: ~bankrut [79.191.146.*]
    Dnia 2012-03-07 o godz. 20:12 ~zydek napisał(a):
    > Hahaha nie pochlebiaj sobie MISZCZU!! - guru to ty nigdy
    > nie byłes i nie bedziesz , najwyzej co to sznurówki
    > wiązac Zydze. Poczytaj sobie swoje posty zachwalające przez
    > 2 lata Centrozapa i ty jeszcze smiesz innych wysmiewać ,
    > sam z siebie robisz posmiewisko .A na drzewo to podobno
    > uciekasz przed sąsiadką po nie udanym { stukaniu pukaniu}

może ktoś wstawi link do wywiadu w parkiecie z 5 marca str 6 z prezesem ??????
    a swoją drogą lepiej by było dla nas gdybyście wysyłali emaile do tvncnbc żeby go zaprosili do telewizji niechna żywo przed widzami wytłumaczy się ze złożonych obietnic
    a wy siedzicie jak mysz podobno takich próśb nie ma prócz moich a to za mało
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: dejokat [83.5.71.*]
    Alez gdzie moja skromna osoba to twojej nadprzyrodzonej Yteligencji Ty jestes guru tej społki,

Oczywiście że nie jestem guru żadnego forum a tym bardziej tak durnego.
    Odpowiadam ci 178.183.xxx - IRENEUSZU albo spółdzielnio żerująca na ludzkiej głupocie i emocjach. Opowiadam na twoje głupie pisanie.
    Wkurwia was to że mam swój stosunek niezależny od kogokolwiek ?

Zapomniałem dodać że oprócz rozbawiania ludzi lubię także łamać twarde stanowiska ludzi jeżeli uznam że ich działanie jest sprzeczne z ogólnie pojętym dobrem.

Nie mogę spokojnie patrzeć na głupotę, ksenofobię i...takie tam. Nie chce mi się pisać tutaj bo i tak skrytykujecie. A im głupszy ktoś tym głośniejszy...

A co do wywiadu Króla to poczekaj jeszcze trochę bankrut. Zobaczymy co to takiego się wydarzy 21 o 12 tej. Król przecież umie gadać i naobiecuje...A teraz zobaczymy jak zadziała.
    Czy aby nie jest to para w gwizdek!
  • Re: Dejokat nie odpuszczaj Autor: ~IRENEUSZ [178.183.244.*]
    TO NIE SPOLDZIELNIA TYLKO WSPOLNOTA AKCJONARIATU 90% WSPOLWLASNOSCIOW NAJWIEKSZY INWESOR BUDOWY KOMI BU haha
    PS
    JESZCZE SIE NUDZICIE ALE NIE DLUGO SKRET MASZY PO PAPIERULOLOGI I ROZPAKOWANIU KONTENEROW NIE BEDZIECIE SIE NUDZI POZNIEJ TIRY ODJADA NIE ZMROZONA DROGA BO BEDA ROZLADOWANE SKRECICIE MASZYNY PODEPNIECIE DO PRADU ZM IENICE NAZWE I DALEJ BEDZIECIE HANDLOWAC BIOMASA DRZEWNA BU haha
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.