Zbyt wolno spada, nie? kto tam chce wyrzucić to ustawiać się poniżej 3 zł. Zbieram, mam parędziesiąt K zł przeznaczone na te spółkę. Dziś zbiorę ze 3 tys. akcji
-----------------
Pozdr - JAcek
Jacek gdybyś przeczówał jakieś zamiary mocniejszego podbicia kursu to daj znać na forum nie chciabym zeby okazja wyzbierania ponizej 3 zł mi uciekała. Myślisz że do czasu walnego może się tu dziać coś nadzwyczajnego ?
Zbieraj i się nic nie martw. Łącki to dobry manager i spółki nie położy. Masz do wyciągnięcia 500 - 1000 % jak wróci koniunktura. Oni są na tyle elastyczni, że biorą nietypowe prace jak np. te z polecenia biprokwasu w Jerudzie czy Krasnojarsku. To jest nadal malutka firma w zestawieniu do np. elektrobudowy, ale przy takiej specyfice działań i niszach rynkowych oraz trzymaniu kosztów w ryzach i motywacyjnemu systemowi wynagrodzeń mają zapewniony progress non stop. A tu masz na nowej stronie, jeszcze nieoficjalnej facjaty pracowników. Wystarczy spojrzeć by widzieć, że jeden wąsacz czy drugi ma wypisane na czole, "robić" i "myśleć" Zwykła strona jest dla "menażerii" po SGH i innych mniej wtajemniczonych.
Obstawiam dywidendę 50-80 gr o ile nie będą się znowu dobudowywać.
Pozdr - Jacek
Linka nie podałem:
----------------------------------------------------------
http://www.nowa.aps.pl/index.php?page=View.articleDetail&artId=9&id=63&kat=1
----------------------------------------------------------