• Trzeba by kupić i podbić do 3 zł Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*]
    Zbyt wolno spada, nie? kto tam chce wyrzucić to ustawiać się poniżej 3 zł. Zbieram, mam parędziesiąt K zł przeznaczone na te spółkę. Dziś zbiorę ze 3 tys. akcji
    -----------------
    Pozdr - JAcek
  • Re: Trzeba by kupić i podbić do 3 zł Autor: Uv* [193.19.165.*]
    Ja mam dopiero 6 tys ale w załozeniach chciałbym uzbierac tak z 20 k.
  • Re: Trzeba by kupić i podbić do 3 zł Autor: Uv* [193.19.165.*]
    Jacek gdybyś przeczówał jakieś zamiary mocniejszego podbicia kursu to daj znać na forum nie chciabym zeby okazja wyzbierania ponizej 3 zł mi uciekała. Myślisz że do czasu walnego może się tu dziać coś nadzwyczajnego ?

Pozdrawiam.
  • Re: Trzeba by kupić i podbić do 3 zł Autor: jacek_z_grochowa [77.112.54.*]
    Zbieraj i się nic nie martw. Łącki to dobry manager i spółki nie położy. Masz do wyciągnięcia 500 - 1000 % jak wróci koniunktura. Oni są na tyle elastyczni, że biorą nietypowe prace jak np. te z polecenia biprokwasu w Jerudzie czy Krasnojarsku. To jest nadal malutka firma w zestawieniu do np. elektrobudowy, ale przy takiej specyfice działań i niszach rynkowych oraz trzymaniu kosztów w ryzach i motywacyjnemu systemowi wynagrodzeń mają zapewniony progress non stop. A tu masz na nowej stronie, jeszcze nieoficjalnej facjaty pracowników. Wystarczy spojrzeć by widzieć, że jeden wąsacz czy drugi ma wypisane na czole, "robić" i "myśleć" Zwykła strona jest dla "menażerii" po SGH i innych mniej wtajemniczonych.
    Obstawiam dywidendę 50-80 gr o ile nie będą się znowu dobudowywać.
    Pozdr - Jacek
  • Re: Trzeba by kupić i podbić do 3 zł Autor: jacek_z_grochowa [77.112.54.*]
    Linka nie podałem:
    ----------------------------------------------------------
    http://www.nowa.aps.pl/index.php?page=View.articleDetail&artId=9&id=63&kat=1
    ----------------------------------------------------------
[x]
APS 0,74% 13,60 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.