• tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~ewa [188.123.193.*]
    fajnie bylo jakie grosz wpadl ale jak tak ma to wyglada to do euro bedzie ale 2 zeta !! a nie 20 hehehe
    ja spadam .!
    zycze zyskow
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: gigus101 [88.156.205.*]
    więcej optymizmu, każdy wiedział że zacznie spadać, ja do maja co najmniej poczekam
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~100gram [79.186.131.*]
    Nie płacz Ewka bo tu miejsca brak.....,pa,pa
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~Byk [83.29.229.*]
    Kupie 100 tys po 3.77 dawac lolki i Ewki
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~łałałiła [178.183.255.*]
    baba z wozu, koniom lżej
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~spekulant [2.150.32.*]
    "...każdy wiedział że zacznie spadać..."
    hmm... z lektury forum słyszałem, że "każdy" nie odda taniej niż po 10zł.
    były oczywiste sygnały, była płynność, była dobra cena...
    było minęło
    ciekawi mnie tylko, kiedy Byk odda. dla niektórych 19 lat na giełdzie to zbyt mało by wyciągnąć wnioski...
    gratuluję męskiej decyzji Ewo!
    pozdrawiam
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~bac [178.8.165.*]
    Dnia 2012-03-05 o godz. 19:19 ~spekulant napisał(a):
    > "...każdy wiedział że zacznie spadać..."
    > hmm... z lektury forum słyszałem, że
    > "każdy" nie odda taniej niż po 10zł.
    > były oczywiste sygnały, była płynność, była dobra cena...
    > było minęło
    ciekawi mnie tylko, kiedy Byk odda. dla
    > niektórych 19 lat na giełdzie to zbyt mało by wyciągnąć
    > wnioski...
    gratuluję męskiej decyzji Ewo!
    pozdrawiam

Cześć.
    Co widzisz na wykresie?
    Spoko spekulant tez czekam na spadki , a jak wzrosnie nie bede zalowal mam juz troche, za reszte kasy kupie inna spolke są jeszcze perełki na GPW. (PS -spadek na tak marnych obrotach nie jest grozny jak rosnie sa duzo wieksze i to jest wazne , a Ewka no coz nie jest wiarygodna i tyle ,prawdziwy inwestor nie ulega nastroją tylko sie trzyma do konca wszesniej zaplanowanym inwestycją,kto robi inaczej jest zwyklym leszczem .)
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~MM [83.23.65.*]
    Niedawne wzrosty charakteryzowały się dużymi obrotami (jak na te spółkę), co przy niski ff zaowocowało duża wymianą akcjonariatu. Teraz, póki co, obroty sa niższe niż te przed wzrostami. Uważam, ze za kilka dni handel powinien się rozkręcić, chyba że sytuacja na szerokim będzie taka jak dziś, czyli spadki i brak kapitału.
    Ewa, jak każda kobieta zmienną jest, więc takie jej prawo ;)
    dobry gracz powinien umieć stać się z byka misiem i na odwrót w 5 min. uparty prędzej czy później zbierze cięgi...
    pozdro
    kto uparty? ja hehe dopiero miesiac mam akcje Intersportu a kupilem z zamiarem trzymania przynajmniej do euro w moim przypadku to i tak krotka inwestycja , a na kryzysie stracili ci co mieszali kto trzymal akcje nie stracil albo malo stracil , mialem Skotana ,Krezusa, Hawe , Midasa, City Inter , a nawet troche Petrola heehe bylem uparty jak osiol i nie sprzedalem cały rok i wiesz co , nawet udalo mi sie zarobic srednio 15% a to wielki sukce biorac pod uwage krach na swiecie i miliardowe straty niektorych, ----- znasz to? pieniazki przechodza od aktywnych do cierpliwych.i tego sie trzymaj bo to w 99% sie sprawdza.
    niezły portfel i wynik na takie czasy. szczerze gratuluję!
    z przepływem kasy racja, ale jedne papiery lepiej służą inwestycji, inne spekulacji...
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~mieszkowiec [212.180.147.*]
    ...wręcz śmieszą mnie dyskusje, przy bardzo małym obrocie spadki są naturalne. euro już bardzo blisko...wystarczy, że co trzeci kibic kupi koszulkę czapkę piłkę...a zazwyczaj liczba sprzedanych gadzetów jest minimum jeden do jednego kibica, ale nawet jeśli założeniem będzie, że co trzeci to i tak wykres przebije sufit........
  • Re: tu nie ma co czekac na cuda ja spadam!!!! Autor: ~Byk [178.43.234.*]
    Narazie zadnych spadkow nie zauwazylem, korekta -10% po ponad 100% wzroscie to spadek? swiadczy to o sile spolki i akcjonariatu i jestem prawie pewny ze wiecej nie spadnie poniewaz kazdy spadek kilkuprocentowy zaraz ktos wykorzystuje do pakowania akcji, i ja tez taki zamiar mam jakby czasem wiecej spadło pozdr.

[x]
INTERSPPL -0,37% 0,54 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.