no cena jest nadal atrakcyjna więc tak do 50 zł będa kupować, a potem to zalezy co z tym nowym pomyśłunkiem wypali......zresztą w obrocie masz jkaieś 60-70 tyś akcji, więc może być nagle +30 proc z niczego, bo sprzedaż poniżej 25 zł jest bezsensem
wskaźnik C/WK jest najlepszy spośród 800 spółek do handlu akcjami w Polsce
kota w worku nie kupujecie , i najmniejsza ilość akcji ze wszystkich tych 800 spółek w obrocie do tego najsolidniejsze obroty i najbardziej systematyczna płynność ze spółek na 2 fixach , ale jaja będą jak KNF przeniesie Wistila na ciągłe w kwietniu bo są takie szanse ...
gadałem z kumplem co jest maklerem w BOS i powiedział ze oborty by musiały do kwietnia utrzymać się na poziomie 50tys w skali do kwietnia, nie wiem czy do kwietnia dadzą radę, ale i tak wole tą spółkę niż każdą inną na 2 fixu czy NC, w każdym razie wartość księgowoą osiągną niebawem, jak tylko xzakończa sie krokowania co do gruntów.
no jednak jak widac po obrotach, to chcą ich wciągnąc na notowania jednolite, jak się zachowa obrót jeszcze prze miesiac to nawet pewne......a wtedy nawet po 50 zł nie awrto będie sprzedawać, ktoś jednak trzyma by poziom 30 zł nie przekraczało , komus zależy))
na razie stoicie na 28 zł- widać zasięg macie nawet do 35 zł bez problemu tylko brak decyzji o uderzeniu na ten pułap , przynajmniej największe obroty macie z 2 fixingów ...
może nie 700, ale , ale w t ej cenie warto mieć chcociaż z 200-300 szt, bo jak odpali to drugie tyle przyniesie przy małej kwocie inwestycji......spadać nie ma gdzie bo już tylko może byc lepeij o czym świadczą ostatnie obroty, no i kuszą wejsciem na jednolite notowanie.....już czas.
a kiedy konkretnie ma byc ta decyzja?/ poza tym taki np wdm tez przeszedl na ciagle i od tamtej pory jest 50% do tylu. wiec nie wiem czy tylko to akurat zadecyduje o wzrostach?
albo teraz będzie albo 15 czerwca, więc najprędzej 15 czerwca wedziemy na jednolite, ale ja wole na 2 fixingu jak są, przynjamniej nie ma takiej spekulacji niemiłej