sprzedałem po 1,84 i kupiłem Bomi, postaraj sie może trochę wyżej sprzedać bo ja miałem dość duży pakiet jak na obroty i musiałem troche kurs zaniżyć żeby wszystko poszło. Zmieniłem plany jak to często bywa :)
w sumie możesz też poczekać do jutra, może dobije do 2zł i wtedy sprzedaż, jak chcesz. Wyniki były niezłe, ale coś tak mi się wydaje że to dobry moment na przejście na Bomi.
Cześć. Nie udało mi się sprzedać ani wczoraj, a dzisiaj pewnie też się już nie uda, bo nie dość że bardzo małe obroty to w dodatku cena też niska. Spróbuję w następnym tygodniu!
Cześć! Ja niestety dalej tkwię w CLX przy takich niskich obrotach to chyba nigdy nie sprzedam, niestety część dokupiłam (jeszcze przed raportem) po 1,95 i teraz muszę czekać. A co tam u Ciebie, niestety widzę BOMI też nie najlepiej. Pozdrawiam
heh, nie wiem, zależy ile dopłaciłaś, nie mam szczerze mówiąc pojęcia co sie teraz w krótkim terminie wydaży bo to różnie bywa jak już jest trend spadkowy, a z wybicia na razie nici. Ja trzymam do skutku narazie przynajmniej, ale ryzyko, że np za pare miesięcy będzie po 1,4 albo 1,3 jest spore, po prostu trzeba przeczekać spadki :(, to dość nieprzyjemne, jak dopłaciłaś więcej niż miałaś (w momencie dopłacenia) to sobie troche wypłać, ogólnie jednak raczej radze czekać. Warunek prosty jak już się zdecydujesz na czekanie nie wolno ci panikować niezależnie co się będzie działo.
Dziękuję Ci bardzo za szybką odpowiedź. Kupiłam po 1,94. Jak Ty trzymasz to ja na razie też. Jakoś przy Tobie się mniej obawiam. Jak będziesz coś robił to proszę abyś się odezwał. A tak przy okazji to życzę Ci spokojnych Świąt, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa. Pa!
dzięki, wzajemnie, tylko nie myśl, że za miesiąc albo 2 już będzie po kłopotach, kurs będzie na poziomie 2,50 albo wyżej, a ty będziesz miała 4X więcej niż pół roku temu. Na razie miałaś dużo szczęścia bo trafiłaś w mój najlepszy jak narazie okres inwestycyjny, wcześniej przez prawie 3 lata powiększyłem swoje pieniądze mniej więcej o 50% i raczej tak pewnie będzie w perzyszłości.
+ 100% w pięć miesięcy na pewno nie będzie normą. Więc nie szykuj się na kolejny łatwy zarobek tylko spokojnie sobie trzymaj i najlepiej w ogóle o akcjach nie myśl, czasami zajrzyj na bankiera czy czegoś nie zmienilem w swojej strategiii :). No to tyle, przepraszam, że tak cię pouczam, ale z doświadczenia wiem, że emocje często biorą góre i wszyscy szybko tracą rozsądek jak cos zaczyna się dziać nie po ich myśli. To w dużym stopniu gra szczęścia i dopiera w długim terminie widać kto płynał w dobrym kierunku :). No to tyle, mam nadzieje, że cie nie zanudziłem :)
a watki wam sie nie popierd... czasem?/ idzcie na to swoje smieszne bomi czy complex i nie zasmiecajcie watku wistila , bo na wymioty juz zbiera. wtopiliscie wasza sprawa ale swe gorzkie zale czy tez fantazje przeniscie na adekwatne fora.
Dzięki że się odezwałeś, powiem Ci że już nawet nie śmiałam się do Ciebie odzywać bo widzę co się dzieje. Mam nadzieję że wreszcie niedługo pójdzie w jedyną słuszną stronę. Pozdrawiam!
przepraszam, tak to jest, zdecydowanie nie panikuj, spółki bankruci są z reguły wyceniane wyzej niż Bomi więc spokojnie, szkoda bo dzisiaj bym kupował gdybym sie nie wpaował wcześniej. Radze czekać przynajmniej do 1,5, będę pisał co jakiś czas, choć pewnie moja reputacja leci na łeb :(
Niestety nie mam już pieniążków, wszystkie mam ulokowane w Bomi i w Complexie (niestety nie udało mi się w porę sprzedać - część kupiłam jak było po 1,90). Napisz mi co myślisz o Complexie, czy jest szansa na jakieś odbicie.
Pozdrawiam!
A co do Twojej reputacji to nadal w nią wierzę.
sprzedaj comnplex kup bomi, to chyba najlepsza opcja żeby jeszcze coś zarobić. Przepraszam, zupełnie mnie to samego zaszokowało, i tak jestes w lepszej sytuacji bo ja mam tylko Bomi. w Complex wierze, ale narazie licze raczej że bomi coś odrobi wreszcie.