• Co jest warta ta spółka? Autor: ~normalny [95.160.164.*]
    Kiedy wyniki i jakie są prognozy? Czy ktoś wie?
  • Re: Co jest warta ta spółka? Autor: ~cielęcina [109.231.18.*]
    gówno jest warta
  • Re: Co jest warta ta spółka? Autor: ~normalny [95.160.164.*]
    Masz rację gówno jest warta! Na dodatek,żadnych wiadomości? Nie wiadomo może to bankrut?Wikingi pie..lone!
  • Re: Co jest warta ta spółka? Autor: ~ark [213.25.24.*]
    totalnie NIC
    - sprzedaż za kwartał - pierwszy z brzegu Szmateks ma większą sprzedaż a zysk dodatni
    - wartość księgowa - ( -0,10 zł) już dużo dawno powinni ogłosić bankructwo, ale chyba chodzi im o to aby upchnąć (sprzedać) wszystkie akcje niekumatym i zwinąć interes w Polsce.
  • Re: Co jest warta ta spółka? Autor: ~normalny [95.160.164.*]
    Co te pojebce sobie wyobrażają!? Może ktoś z zarządu tej spółki by może tak raz na rok chociaż gębę otworzył i wyjaśnił,co dalej zamierzają!?
  • Re: Co jest warta ta spółka? Autor: ~ark [213.25.24.*]
    wywalili już około 3-4 mln akcji (ubrali naiwnych), jak wywalą wszystko ( zgarną wszystkie pieniądze z rynku) - to coś napiszą
  • Re: Co jest warta ta spółka? Autor: ~dosilasolfamiredo [95.160.164.*]
    Co wy pierdolone żydki sobie wyobrażacie- banda złodziei!
  • Re: Co jest warta ta spółka? Autor: ~piterro [89.76.17.*]
    jakie żydki! Jakby tą spółką rządziły żydki to byłaby perełka.
    Firma obecnie zatrudnia 4 (!) osoby- tak pisza na stronie internetowej i nie ma nic wspólnego ze spółką matką oprócz nazwy. Prezesem jest jakiś lamer padraic coll i to chyba jedyna osoba która zarabia na RHD bo regularnie pobiera pensję.

Wje-bałem sie w ten szajs rok temu mamiony mega odbiciem gdy pkp zapłaci reinholdowi 50 baniek za nieruchomość. Ta bajka trwała z rok, na pierwsze odbicie do 2,20 sie nie załapałem ze sprzedażą, potem spadło do zeta i było mi już wszystko jedno. Sprzedałem na ostatnim odbiciu po 1,5- 1,6 ale i tak z potężną strata.
    A pkp raczej nie kupi teraz tego co chce tylko poczeka jescze chwilę aż rhd zbankrutuje (bo musi, nie prowadzi praktycznie żadnej działalności) i łyknie katowicki obiekcik od syndyka czy banków wierzycieli za znacznie niższą cenę.

Sprzedawać póki nie jest jeszcze groszówka, złotówka za akcje wartą nic to naprawde okazja.
[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.