totalnie NIC
- sprzedaż za kwartał - pierwszy z brzegu Szmateks ma większą sprzedaż a zysk dodatni
- wartość księgowa - ( -0,10 zł) już dużo dawno powinni ogłosić bankructwo, ale chyba chodzi im o to aby upchnąć (sprzedać) wszystkie akcje niekumatym i zwinąć interes w Polsce.
jakie żydki! Jakby tą spółką rządziły żydki to byłaby perełka.
Firma obecnie zatrudnia 4 (!) osoby- tak pisza na stronie internetowej i nie ma nic wspólnego ze spółką matką oprócz nazwy. Prezesem jest jakiś lamer padraic coll i to chyba jedyna osoba która zarabia na RHD bo regularnie pobiera pensję.
Wje-bałem sie w ten szajs rok temu mamiony mega odbiciem gdy pkp zapłaci reinholdowi 50 baniek za nieruchomość. Ta bajka trwała z rok, na pierwsze odbicie do 2,20 sie nie załapałem ze sprzedażą, potem spadło do zeta i było mi już wszystko jedno. Sprzedałem na ostatnim odbiciu po 1,5- 1,6 ale i tak z potężną strata.
A pkp raczej nie kupi teraz tego co chce tylko poczeka jescze chwilę aż rhd zbankrutuje (bo musi, nie prowadzi praktycznie żadnej działalności) i łyknie katowicki obiekcik od syndyka czy banków wierzycieli za znacznie niższą cenę.
Sprzedawać póki nie jest jeszcze groszówka, złotówka za akcje wartą nic to naprawde okazja.