• pytanie Autor: ~adam2626 [89.204.204.*]
    czy moze ktos wie co odlicza ten zegar na głownej srtonie centrozapu ?
  • Re: pytanie Autor: ~bankrut [79.191.150.*]
    Dnia 2012-02-28 o godz. 06:53 ~adam2626 napisał(a):
    > czy moze ktos wie co odlicza ten zegar na głownej srtonie
    > centrozapu ?

Król to człowiek bez honoru jak Krauze
    Dnia 2012-02-28 o godz. 06:53 ~adam2626 napisał(a):
    > czy moze ktos wie co odlicza ten zegar na głownej srtonie
    > centrozapu ?

robi z gęby cholewę a potem mordę w kubeł
    Dnia 2012-02-28 o godz. 08:15 ~bankrut napisał(a):
    > Dnia 2012-02-28 o godz. 06:53 ~adam2626 napisał(a):
    > > czy moze ktos wie co odlicza ten zegar na głownej
    > srtonie
    > centrozapu ?

robi z gęby cholewę a potem
    > mordę w kubeł

tego bajkarza powinien ktoś rozliczyć a wy milczycie jak tchórze pogodzone ze stratą
  • bankrut - to ma być wyrzut dla innych, nie do siebie samego? Autor: dejokat [83.4.108.*]
    Podaj swoją propozycję zarzutów w oparciu o odpowiednie przepisy prawa.
    Podaj je tu na forum.

Szczekać nawet pieski potrafią.
  • Re: bankrut - to ma być wyrzut dla innych, nie do siebie samego? Autor: ~mi [83.6.197.*]
    Zarzutow znalazłoby sie mnóstwo .Prezes oficjalnie kłamał wielokrotnie .Ty to wiesz i wszyscy wiedza na co kurs smieciucha jest wystarczajacym dowodem .A że drobni nie potrafia sie zebrac tylko jęczą to inna sprawa .
  • E ODLICZA CZAS DO WIOSNY TYLKO NIE WIEM CZY ASTRONOMICZNEJ CZY KALENDARZ Autor: ~IRENEUSZ [178.183.247.*]
    OWEJ ZE TAK POWIEM BU haha
    PS
    NIE WIEM NIE BYŁEM NIE WIDZIAŁEM A CZY ON WISI MOZE NA KONTENERZE TO MOGŁO BY OZNACZAC CZAS OTWARCIA , ALBO CZAS DOKONCZENIA PAPIERULOLOGI
    dOBRZE Z ENIE MA KALENDARZA MAJÓW GENERALNIE JEDZIECIE NA ZETA CZY CHECIE CZY NIE POWODZENIA BU haha
  • Kurs czp podobnie jak prawie wszystkich spółek jest dowodem Autor: dejokat [83.4.108.*]
    na nieufność inwestorów do giełdy.

Natomiast chociaż także jestem zniesmaczony Komi, ale nie wierzę aby Król świadomie nas oszukiwał.
    On chyba należy do tych niepoprawnych optymistów którzy także jak wszędzie, znajdują się wśród ludzi biznesu i dostają w dupę za swoją dobrą wiarę i naiwność czasem.

Zresztą każdy sądzi wg siebie.

W interesach jest różnie. Kto nie prowadził swojego ten nie rozumie. Niekiedy kasy masz jak lodu a niekiedy może ci braknąć na paliwo.
  • Re: Kurs czp podobnie jak prawie wszystkich spółek jest dowodem Autor: ~bankrut [79.191.150.*]
    Dnia 2012-02-28 o godz. 10:51 dejokat napisał(a):
    > na nieufność inwestorów do giełdy.

Natomiast chociaż
    > także jestem zniesmaczony Komi, ale nie wierzę aby Król
    > świadomie nas oszukiwał.
    On chyba należy do tych
    > niepoprawnych optymistów którzy także jak wszędzie,
    > znajdują się wśród ludzi biznesu i dostają w dupę za swoją
    > dobrą wiarę i naiwność czasem.

Zresztą każdy sądzi wg
    > siebie.

W interesach jest różnie. Kto nie prowadził
    > swojego ten nie rozumie. Niekiedy kasy masz jak lodu a
    > niekiedy może ci braknąć na paliwo.

znalazł się obrońca oszusta a co z oszukanymi ??????????????????????prowadzę własny interes ale wprowadzanie w błąd inwestorów jest chamskie a teraz gdzie jego gębę zobaczysz schował się jak tchórz
  • Re: Kurs czp podobnie jak prawie wszystkich spółek jest dowodem Autor: ~mi [83.6.205.*]
    Kolega dejokat myli optymizm z hochsztaplerstwem .proponuje poczytac o innych historycznych dokonaniach tego pana .A co do biznesu , to prowadze własny i opieram go głównie na odpowiedzialnosci i dotrzymuje zawsze danego słowa .Nie musi być pisane .I jakoś ludzie to wyobraz sobie doceniaja .
  • Re: Kurs czp podobnie jak prawie wszystkich spółek jest dowodem Autor: dejokat [95.160.117.*]
    A gdzie to pisze że z firmą koniec? Hę?
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.