Wykształcenie: Akademia Ekonomiczna w Katowicach, Wydział Przemysłu. Kierunek: Organizacja i Zarządzanie. Pan Andrzej Kosecki posiada tytuł magistra ekonomii.
czy aby napewno ? raczej szkola cyrkowa
Dyplom wyższej uczelni to się liczył przed 1980 ( wtedy była jeszcze jakość) Teraz to mgr produkują na pęczki :::))). W mieście na ulicy co 4 -ty to mgr i nie policzy 0,1% z 0,1 :::)))? niestety tak Polskę historycy zeszmacili !! Co do wyników , nie jest żle ,ale niesmak,spodziewałem się lepszych. Jak oni zaksięgują tą działke (4 ha w Katowicach) ??Teraz jej chyba nie ujęli w aktywach,bo wk wrosła nieznacznie ,kto może to wyjaśnić ???:::))))
wg.mojej wiedzy przeksięgowanie nastąpi dopiero po uzbrojeniu terenu, i ewentualnej zmianie MPZP jesli takowy nie jest aktualny dla nieruchomości......z tego co było w komunikacie to nie cała działka miała zapis jako "do zabudowania"...pzdr
rok temu -mieli zysk 700 tys-poszedl na kapital zapasowy.teraz maja-900 tys.moze czas najwyzszy jak akcje nie rosna-przeprowadzic buy-back chociaz za 1 mln zl-z jakiej racjii akcjonariusze maja ogladac te ceny.spolka to moze zrobic i stac ja na to-a hossa na swiecie w pelni/pozdro
boje sie podobnej reakcjii fasinga na raport jutrzejszy jak dzisiaj na moju.tym bardziej ze podpisal duza umowe na 8 mln zl i nic.podobnie na elektrotim -super wyniki i spolka na minusie.to sie nazywa cyrk sobolewskiego a nie gielda
Dnia 2012-02-27 o godz. 14:04 ~nred napisał(a):
> zle wyniki i tajemnicza negatywna postac prezesa
kupiony
> dyplom z ekonomii
żarcisz?..to jest kryminal
czasami spółki rosną przed wynikami , czasami dopiero kilka dni po super wynikach .Na giełdzie często jest tak ,że rosną syfy , które nawet nie prowadzą działalności. A perełki z wynikami i perspektywami kiszą się wiele miesięcy a wybicie 50-70 % trwa kilka dni.Czyli cierpliwość.
cierpliwosc z boskim donaldem t.-jest bezcenna a jego minister gospodarki mowi ze nie wierzy w zus.ofe ograbione-a wszystko dla dobra polakow a propo -macie na leki...
Dnia 2012-02-28 o godz. 09:04 ~kris b napisał(a):
> cierpliwosc z boskim donaldem t.-jest bezcenna a jego
> minister gospodarki mowi ze nie wierzy w zus.ofe
> ograbione-a wszystko dla dobra polakow a propo -macie na
> leki...
wlaSNIE MUSIALEM SPRZEDAC TRICHE MOJA,na dentyste,leczenie kanalowe 7-ki zaspiewal 900 zeta cash,zaden zwrot z NFZ nie nalezy sie,i sie dziwil ze mialem kase bo myslal ze przyszedlem usunac,kur.... ja pier...... z tym tuskiem
duzej reakcjii na fasingu sie nie spodziewam a pewnie bedzie ladny plus.wczoraj rekordy podal elektrotim dzis piekne wyniki relpol sa-i nic-nikt juz nie patrzy na fundamenty i wyniki-a murzyny szczytuja...