im jest wiecej naganiaczy na sprzedaz to tym wiecej chce kupic,jak najwiecej, a im wiecej jest na kupno tym wiecej chce sprzedac, a tutaj jakas zmora z tym sprzedawaniem. dajcie sobie juz swety spokuj, z tym naganianiem, myslicie ze to forum to pepek swiata, jak ktos chce sprzedac to sprzeda. nikt takiego chlopa naganiacza nie bedzie słuchac. widze ze nie ma co picac juz wiecej, bo nie mysle nikogo obrazac, ale prosze wyluzujcie bo te ciagłe odgrzewane kotlety to sie juz odbijaja. nie martwcie sie za czyjes pieniadze, i jak ja nie chce sprzedac lub kupic to nikt mnie nie przekona no chyba ze cena, i prosze skonczcie to
Masz wysublimowane spostrzeżenia. Ja jedyny, jak to piszesz, "naganiam na spadki", a z 6-7 moich adwersarzy pisze ze mną, przekonując, że będą wzrosty. A Ty się czepiasz mnie, a nie ich...?? :))))
mam tyle ile kupiłem ich, nie powinno cie interesowac to. to moja akcje i moje pieniadze, prosze zakoncz szopke , bo nie te swieta sie zblizaja. nikogo nie przekonasz na tym forum, przemysl to jeszcze raz pozdrawiam
Rozumiem, że słuchanie bzdur pisanych przez Zbycha, Legolasa, czy im podobnych jest super, a chłop jest passe...?
Dlatego, ze jego tok rozumowania nie idzie z Twoim...?? Czy dlatego, ze robi Ci, najzwyczajniej w świecie, krecią robotę, obrzydzajac wszystki nowym tutaj papier toaletowy, jakim powoli staje się walor PRO...??
powinienes zniknac , bo nie powinna ciecie interesowac czyjas kasa, chcesz to kupj a niechcesz to odejdz niewiem co tutaj robisz, nie pisz ciagle o emisjach, jesli takowe beda to bedzie mozna dokupic nie wychodzac powyzej 5% ja nie widze w tym problemu.ale mysle ze emisji nie bedzi eczas pokaze, pamietaj ze nadgorliwosc jest gorsza niz faszyzm
A dlaczego nie przeszkadza Ci, jak Zbych0 co drugi post pisze, ze nie będzie żadnej emisji...?
To, że Ty nie widzisz w czymś problemu, nie znaczy, że go nie ma, prawda...?
Biorąc pod uwagę, że temat emisji wraca tutaj praktycznie co tydzień, I TO NIE PRZEZE MNIE PORUSZANY, to właśnie to forum jest od tego, aby przedstawić na nim wszystkie argumenty "za" i "przeciw".
Aaaa... zapomniałem. Wy nie macie argumentów "za", więc wolicie, aby ten, co Wam pisze argumenty "przeciw" - zniknął, prawda?
chlop to co pisze tez dotyczy sie zbycha to jest chore co wy robicie, bo po tej komedi co wy robicie to ani ciebie ani zbycha nikt nie słucha.wiec po co takie pisanie?. Wielu osobom juz nawet niechce sie wchodzic,a co mówiac czytac, nie wspomne o sugerowaniu sie wypowiedziami, to forum tnz. pronoxu omija sie juz czerokim łukiem, a poaztym nikt z wieksza gotówka nie bedzie sie sugerowal forum, no moze jedynie dla rozrywki, by sie posmiac. Zrobiliscie kabaret i tyle w temacie. zajrze moze kiedys by sie posmiac, ale nie napewno by sie sugerowac decyzjami. I nie pisz o argumenatach, bo nic tutaj nie wnoscisz a o emisjach wiemy juz bardzo dawno, i czy bede czy nie bedzie to wynikało z sytuacji, i uwierz mi nikogo to nie odepcha.
A co do emisji uwazasz ze w tej cenie by ja zrobili musza przynajmniej na 2 zł min wywalic kurs, bo jakby mieli upchac 400 mln, wiec dla drobnych , to woda na ich młyn.Przy tym kursie to by musieli robic kilka razy split by uchac ta ilosc papiera.
zycze powodzenia tobie i zbuchowi, i prosze nie rubcie kabaretu.kabaret to mozna poogladac w niedziele n aTVP 2
Chlopie, nie wiem co tak ludziska sie uparły na Ciebie, pewno wiekszosc jest umoczona i przyjmowanie argumentów drugiej strony wtedy jest bardzo ograniczone (ja tez mam pakiecik kupiony wyzej).
to co wg mnie jest pewne to:
- ze spolka podpisala uklad z wierzycielami,
- ten uklad klepnal Sąd,
- w ukladzie pisze wyraznie ile komu akcje bedzie przysługiwac i ile akcji zostanie wyemitowanych,
- czesc wierzycieli (zgodnie z ukladem) zostalo juz splaconych,
jedynie czego nie wiem (moze nie doczytalem) to:
- czy jest jakis okre karencji dla nowych akcji,
- w jaki sposob PKO (nie pamietam czy ten bank) dogadalo sie z Krolem,
widac jaka droge obral Pronek, ostatnio kupil za 19mln jakis badziew z CZP a mial przeciez w kompletnie co innego inwestowac....
pytanie skad mieli tyle kasy (nie wiem czy nie ze sprzedazy nieruchomosci )
akcje musza być wyemitowane - a to czy to bedzie 300 czy 500mln to raczej nie robi róznicy (wiec jezeli pro inwestuje u ruskich to na pewno nie bedzie emitowal mniej akcji - bo niby z czego???)
ostatni zjazd zafundował na Krol wypuszczajac bodajże ok 90mln akcji... teraz to az strach sie bac...
moze znacie odpowiedzi na moje pytania....
A mnie się podobają te rozważania na temat emisji. Interesuje mnie jaka duża ta emisja będzie i jak króliki będą ją realizować. Czy gwałtownie czy może sukcesywnie. Interesuje mnie także czy kurs musi być wysoki żeby to wszystko upchnąć. I czy cała operacja będzie długo trwała oraz jak będzie kształtował się kurs w każdym momencie emisji i po niej. Nawet gdybym miał nic nie zarobić to uważam że warto to zobaczyć i trochę pospekulować na ten temat. Forum nie jest po to żeby kogoś słuchać albo atakować tylko po to żeby prezentować różne opinie (najlepiej poparte prawdziwymi argumentami). Tylko że niektórym się wydaje że forum jest świetnym narzędziem do uprawiania propagandy i manipulacji - i szkodliwe jest używanie go do tych celów.
A jak nadmienię że jeszcze trochę poczekam z zakupami....
Sytuacja techniczna jest mało klarowana... wyjaśni się w tym tygodniu....
Natomiast jeśli chodzi o nastroje to widać więcej optymizmu niż jakiś czas temu... co może wcale dobrze nie wróżyć....
Faktu które przedstawia ch z m są niekorzystne. Ale to nie przesądza że nie będzie kolejnego wzrostu... Kolejne informacje ze spółki mogą nas zaskoczyć...
Obecnie oczekuje spadku do poziomu 11 - 12 gorszy ( czyli wspomniane przeze mnie owe niższe poziomy )