Dnia 2012-02-27 o godz. 01:53 ~paco napisał(a):
> dziadostwo i tyle
jak pisałem piszcie emaile do tvncnbc to nie było odzewu to żąłosne że akcjonariat pozwala się tak poniżać należy się inwestorom wyjaśnienie tak uważam i ślę emaile ale jedna osoba to za mało
... bankrut, dajże spokój, to jest giełda, ja swego czasu mogłem się tak nazwać jak Ty , ale wiedziałem w co się pakuję, więc dajże spokój, poczytaj lepiej....
Dnia 2012-02-27 o godz. 16:35 ~aaski52 napisał(a):
> ... bankrut, dajże spokój, to jest giełda, ja swego czasu
> mogłem się tak nazwać jak Ty , ale wiedziałem w co się
> pakuję, więc dajże spokój, poczytaj lepiej....
> >>>http://www.forbes.pl/investor/gpw/a
> rtykuly/analizy-gpw/pierwszy-inzynier-warszawskiej-gieldy,2
> 4479,4
i zamilcz... może ten art. czegoś Cię
> nauczy...
co Patrowicz ma współnego z tym kłamcą ??????????
Patrowicz nie udaje że ma inwestora każdy wie że to spekulacyjne spółki króre nic nie robią a król udaje że prowadzi wielki biznes wielkie przychody nawet komskie lasy ma w posiadaniu a tymczasem nikt z tym kłamcą nie chce mieć nic wspólnego
... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń, ... pisz i dzwoń,
.....a daję ci słowo jak nam udowodnisz że tylekroć ... pisz i dzwoń, napisałeś i wydzwoniłeś to zrobię zbiórkę na zwrot kosztów dla Cibie....