• wyniki Autor: ~Kris [195.162.85.*]
    beda slabe i tyle, mozliwe spadki w przyszlym tyg, ktos kto podaje wynik w piatek po sesji daje ludziom czas na przespanie sie z tym w weekend inaczej kazdy by sie pozbyl spolki i zwala na maxa, tak to widze
  • Re: wyniki Autor: ~ravszmi890 [77.79.235.*]
    RATUJ SIĘ KTO MOŻE !!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.162.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wyniki Autor: ~ADX [95.40.150.*]
    Kris , albo pozbyłeś się akcji przed wynikiem ze stratą albo ostro walisz sobie w kolano . Zastanów się dobrze czy chcesz aby spółka doszła do poziomu poziomu na którym kupowałeś czy tez może chcesz dokupić niżej..
  • Re: wyniki Autor: ~Kris [195.162.85.*]
    kolego ja jestem pewien ze dokupie ponizej, mam jeszcze jakies resztki zly jestem na siebie ze nie sprzedalem wszystkiego, ale znajac ta spolke wiem ze poleci standardowo w dol, wtedy dokupie i w ten sposob moze kiedys odzyskam straty
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.162.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wyniki Autor: ~Mateusz [87.207.102.*]
    a ja sprzedam moje akcje dopiero gdy mi Ciebie tutaj, na forum, zabraknie, dobrze wiesz o czym mówię :)
  • Re: wyniki Autor: ~ADX [95.40.150.*]
    No nie przesadzaj Mat. Facet jest zdesperowany ale to uczestnik tego forum od dłuższeco czasu więc trzeba mieć wyrozumiałość . Póki co brać . Ja po 82 dobrałem już 40k ale coś teraz słabo dają. Biorę małymi zleceniami (łyżeczką) aby nie płoszyć cymbałów. Wynik będzie dość dobry, (co najmniej) a jak ktoś dupa to i nieprzyjaciół kupa.
  • Re: wyniki Autor: ~wizard144 [83.28.114.*]
    Wyniki nie będą rewelacyjne, tak powiedziała, w odniesieniu do ostatniego 20 % wzrostu... ale nie będą złe. Wyniki na + pamiętajmy że spółka wyszła już prawie na prostą. A jak ktoś mówi o tym że tylko bankrut sprzedaje obligacje to jest śmieszny. Nie dodrukują akcji z wiadomego powodu a muszą zwiększyć nakład na produkcję, jak już była mowa wcześniej - za szybko towar im schodzi.

Jasne?
  • Re: wyniki Autor: ~Mat [83.31.234.*]
    Ja w kwestii formalnej:)
    Mat to ja.
    Mateusz to Mateusz, ale to juz nie ja :)
  • Re: wyniki Autor: ~kris [94.125.16.*]
    a kris to kris i tez siedzi po uszy w gownie, nie sadze zeby moje szczekanie czy wasze nagle zmienilo trend w spolce!!!!!!!!!moze kiedys odzyskam strate i wam tez tego zycze!!!!!
  • Re: wyniki Autor: ~ADX [46.76.198.*]
    Pociesz się ,że siedzisz w dobrym towarzystwie- np Pani Nowakowskiej.
  • Re: wyniki Autor: ~null [193.200.83.*]
    Patrzycie na zysk netto, a zadaliście sobie trud zagłębienia się w ten raport? Spółka spłaca zobowiązania, poprawiła znacząco płynność. Zarabia na sprzedaży, co wielu spółkom lepiej wycenianym na GPW się nie udaje. Można tak długo wymieniać.

Druga sprawa, że nie wiadomo jaki zachowa się kurs. Niejednokrotnie zachowywał się niespodziewanie. :-)
  • Re: wyniki Autor: ~ADX [46.76.156.*]
    Przypuszczam ,że jutro nikt tymi wynikami się nie będzie zajmował w prasie poza drobną notką wśród wielu innych natomiast sprawa inwestora strategicznego może trafić na pierwsze strony gazet bo tego się nikt nie spodziewał (że to będzie teraz a nie w końcu marca). Na pewno dowiemy się coś więcej na temat inwestora . I tu jest o czym pisać , choćby z jaką większą grupą kapitałową jest powiązany .
[x]
MIRACULUM 0,98% 0,62 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.