wszyscy zle szczekaja o Centrozapie czyli nachodzi mnie mysl ze bedzie git tylko czy wytrzymam cisnienie miedzy 0,27-0,33 grosza za ile go wywale szczekajta dalej dla mnie to oznacza wysoki +
...a co tu czytac, jeśli ktos jest oblatany w Midasie to od dawna wiadomo że pp mogą kosztowac nawet 4 x 16gr czyli opłaci się kupić co najwyżej do 0,50 zeta aby się opłaciło, ale ja się tym nie zainteresowałem dopóki nie dostałem sygn. wzrostu na pp , a wtedy było już po ptokach...
pozdr...
Czuje podobnie, ze to juz wkrotce i cierpliwie czekam. Wyglada na to ze wiekszosc zapakowanych od dawna to bedzie na minusie nawet przy 0.5, ale ci co biora teraz to moga byc zadowoleni przy takim scenariuszu... oby wkrotce!
już nie długo wiosna zaczną inwestycie w Komi bo nie mają wyjścia jeżeli nie zaczną to dostaną kopa od ruskich i wejdą inni na ich miejsce koniec z funduszem gem i to jest to a teraz zapraszam do myślenia pozdrawiam
...może do tych 19 baniek z pronka dołoży ze swoich, przecież ma z czego, wydu...pcył tyle ludzisków, a pensyjkę i premie też niezłe brał, wszystko z myślą o KOMI....
. pozdrawiam....
Słyszałem,że facet z klasą i kasą,wielki WIG-owiec Zygmunt,całą kasę którą zarobił tam włożył w projekt Komi.Było tego tyle,że reszta podusiła się ze śmiechu.