• JEDNO JEST PEWNE Autor: ~ADX [95.40.209.*]
    Na zbliżającym się Walnym będzie zarejestrowanych więcej głosów niż na poprzednich.
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~Mat [178.36.186.*]
    Zgadza sie, do piatku mozna bylo przyblokowac akcje.
    Rozpoczyna sie politykowanie, a duza ilosc przyblokowanych akcji to mobilizacja w roznych obozach akcjonariuszy, zeby utrzymac status quo lub ewentualnie zademonstrowac swoja sile.
    Jutro RN.
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~Kama [62.233.183.*]
    a skąd wiesz, że jutro jest RN?, gdzieś to publikowali?
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~Mat [83.14.222.*]
    jak pisałem juz nie raz, troche więcej zaufania :)
    jak wiesz więcej od innych to może wiesz coś co warto zdradzić innym.... myślisz że RN zostanie mocno zmieniona na WZA?
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~arczito [89.75.80.*]
    taka wiadomosc moze byc istotna dla kursu i nie sadze, ze ktos by sie odwazyl przed walnym o tym mowic...
    patrząc na to ile akcji jest na stanie obecnej RN i porozumienia akcjonariuszy rewolucji raczej nie ma się co spodziewać, bo oni mają chyba ponad 20%, pojawienie się niespodziewanie kogoś kto ma ponad 20%, żeby mógł zawalczyć o władzę mało prawdopodobne..........
    a swoją drogą to w naszej Mirce punkt dotyczący członków RN na WZA pojawia się dość często....;-(, zastanawiające, że w Spółce z takimi problemami wszyscy tak się pchają do władzy.
    Nic nie wiem.
    Gdybym wiedzial pewnie bym nie powiedzial, to oczywiste.
    Co do zmian w RN, to stawiam na zmiane jednego stanowiska.

Co do akcji na Walne, to widzimy podmioty powyzej 5%, ale nikt nie zabroni tym podmiotom miec kolejne pakiety na rachunkach kuzynow i znajomych krolika.

Uwazam, ze w niedlugim czasie moze dojsc do roznych przepychanek we wladzach spolki.
    Wazne wtedy kto ile szabel bedzie mial po swojej stronie.

Tymczasem zajac wielkanocny powinien byc w tym roku bogaty:)

• Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~Kama [91.192.123.*]
    no ciekawe ile kto ma kuzynów i znajomych królika...? widać że Ci kuzyni nałykali się akcji 20 lutego, żeby zarejestrować się na WZA i następnego dnia połowę pakietów wyrzucili w rynek.... mam nadzieję, że spekulanci pozostaną w ff i nie będą pchać się do władz Spółki....;-( zmartwiło by mnie gdyby Zarząd został zmieniony na jakieś słupy.
    Mnie sie wydaje, ze Pani Prezes bedzie chciala rosnac w sile i nie wszystkim w RN moze to byc na reke.
    FF obecnie oceniam w okolicach 60%.

A technicznie patrzac, przydaloby sie zanegowac tego wisielca co majstruja na tygodniowym.
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~Kama [91.192.123.*]
    a dlaczego komuś w RN miałaby się nie podobać Pani Prezes?. Chyba to dobrze, że ktoś w końcu wykazuje chęci w długoterminowej rozgrywce. Nie od dzisiaj wiadomo, że w Spółkach bez właściciela rządzi Zarząd lub RN. Tu ewidentnie pałeczkę chce przejąć Zarząd...;-)
    Bo zazwyczaj jak sie dzieje dobrze, to sukces ma wielu ojcow.
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~ADX [46.169.34.*]
    Ci co się nałykali akcji 20 lutego mogą sobie pooglądać walne przez okno. Jako "rekord day" był przyjęty 19 lutego. tak więc akcje na walne powinny być na rachunkach (już rozliczone w d+3) najpóźniej w piątek 17lutego ., czyli transakcje aby mieć na walne musiały być zawarte najpóźniej 14 lutego.
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~Mat [83.14.222.*]
    przecież pisałem, że do piątku :)
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~ADX [46.169.34.*]
    To jest oczywiste ale Kama usiłuje tym uzasadnić duży obrót w poniedziałek 20go. Pytanie kto tak podbijał jest dosyć zasadne aczkolwiek nie ma nic wspólnego z rejestracją głosów.
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~jkjk [86.63.134.*]
    jak skończyli ?
  • Re: JEDNO JEST PEWNE Autor: ~stef [213.134.177.*]
    https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=MIRACULUM
[x]
MIRACULUM 0,98% 0,62 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.