mery, z całym szacunkiem ale nie wiem, czy słuchanie jakiś losowych anonimowych spekulantów na forum bankier (a więc jednak z najniższym poziomem wśród trzech głównych w Polsce)
na dłuższą metę Ci w czymś pomoże... Możesz na tym stracić dużo pieniędzy, szczególnie jeśli na początku trochę zarobisz (tak to zwykle działa dam trochę, udało się, dam znowu trochę - udało sie, to dam dużo - i wielka wtopa)
Jeśli samemu nie możesz się dokształcić to poszukaj wśród zaufanych znajomych kogoś dobrego, ewentualnie pasywne śledzenie indeksu lub dwa lub trzy fundusze w PL na krzyż, które są lepsze niż rynek.
Słuchasz się spekulanta, który kupując za ileś tam i sprzedając za 9zł nie wiedział po co i co tu robi na Wistilu.
Zapewne spekulant techniczny.
Może teraz mnie nie posłuchasz, ale w przyszłości być może sobie przypomnisz ;]
Dzięki Ci za informację. Ale to chyba jednak nie dotyczy tej osoby. Ten ktoś bardzo mi pomógł, jestem mu bardzo wdzięczna, dzięki niemu nie tylko odrobiłam straty z ubiegłego roku ale również zyskałam.
hmm nie jestem technikiem raczej... zauważ, że wszystko co polecam ma bardzo solidne wskaźniki fundamentalne c/wk albo c/z, jak ktos nie ma jeszcze milionów to nie ma sensu czysto fundamentalnie chyba podchodzić do sprawy bo można dużo zarobić na różnych drobnych wahaniach. no z Wistilem to był duży błąd, ale ładowałem wszystko po 6,3 więc i tak na swoje wyszedłem i mery chyba też.
bym czekał gdyby na giełdzie był tylko Wistil... niestety uznałem że właśnie fundamentalnie mi się juz bardziej Bomi opłaca no i nie wyszło. identycznie było wcześniej, może i mam problem ze zbyt wczesnym sprzedawaniem.
zarobiłem tu 50% prawie, skoro taki wielki frundamentalny inwestor to ciekawe czemu cię tu nie było jak było po 6zł co?? teraz to każdy może sobie pisać, że on zbierał z ukrycia i fortune zarobił, ale jakoś jak był czas na zbieranie to poza mery, mną i qqq czy tam zzz nikogo tu nie widziałem żeby coś pisał..
Jak zwykle masz rację bankierku. Ja pisałam że na Wistilu zarobiłam ponad 100 %. A to jest bardzo dużo, zwłaszcza że już wiem jak łatwo jest stracić kasę. Więc trzeba się cieszyć z tego co już się ma!!! A Complex już kupiłam. Pozdrawiam Cię mocno!!!