hmm a ja zalecam rozwagę..... spójrzcie na wykresik......to nie boli...poza tym tutaj 99% jest przekonanych od jakiegoś czasu ze to pójdzie ostro w górę...... zalecam ustawienie stopow ;)
chłop skupował po 9 groszy
i dokładał na 10 groszy
licząc na więcej akcyjek po 9
lecz niestety w piątek .............................. ..................... .....................................
I w ten sposób chłopa bardzo ale to bardzo gruby wk..wił .
Żal mi chłopa lecz niestety takie życie
Mam tylko nadzieję iż chłop ten zdążył kupić jak mu doradzali inni po 12 groszy .
Z opowieści tej wynika ;
to do chłopa ..>>>
Kijem rzeki nie zatrzymasz !
Pozdrawiam chłopa z mazur
Mam pytanie. Jestem poczatkujacy i mam akcje Pronoxa ze srednia 0.19. Czy myslicie, ze ten poziom moze zostac osiagniety lub przebity? Zastanawiam sie czy go nie opchnac jak tylko wyjde na 0.
W moim portfelu mam kilka "perelek" takich jak Midas czy Bioton z duza strata i chce sie troszke wyczyscic.
Pozdrawiam.
Decyzję kazdy musi podjąc sam ale ja mam srednią 0,22 i planuje sprzedać dużo drożej . / ok. 0,40/ . Na pewno będę trzymać . Uklad z wierzycielami zostal zatwierdzony , zażalenie PKO wycofane i czekamy na oficjalne info o nadaniu zatwierdzeniu układu klauzuli prawomocności . Zbliża sie termin tego infa i stąd te wzrosty.
chyba kpisz że chłop posypie sie popiołem !!!!!!!!!!!! wieczorem może sie odezwie i opowie następną z setek przygotowanych teorii katastroficznych:):):) to taki sam leszcz jak my wszyscy :):) sami zrobiliście z niego GURU a on zwyczajnie dobrze sie tym wszystkim bawi - taki ma obrany kierunek psychopatyczny.
Nie bagatelizujcie opinii chłopa. On jest świetnie zorientowany w sytuacji w Pronoksie, prawdopodobnie bezpośrednio z firmy. Dlatego też nie mógł przewidziec, że PKO wycofa zażalenie, bo to nie jego działka. Sam zresztą o tym pisał. To, że kurs wymknął im się z pod kontroli nie ulega wątpliwości. Jeśli teraz dołączy spekuła, mamy jeszcze przed sobą rajd.