Dnia 2012-02-20 o godz. 12:39 ~zadowolona 86 napisał(a):
> chyba nie będą najlepsze skoro zwlekają z publikacją?
skoro przyśpieszają to powinny być dobre ale po kursie i obrotach tego nie widać
taki atlantis nic nie robi a kurs rośnie a tu takie perspektywy a kurs udupiony od lat 4 same spadki
tak się właśnie zastanawiam.. bo podobno wyniki mają być dobre... tylko co ma na celu opóźnienie podania wyników? albo ktoś chce sprzedać przed jak najwięcej jak najdrożej bo później odkupi taniej... albo nie wiem... dziwne ogólnie... nei ma nic do stracenia czekamy.. ja i tak nie zamierzam teraz sprzedawać czekam gdzieś do czerwca co będzie ale mnie ciekawi to jak zachowa się kurs i jakie będą wyniki...
JESTEŚ ZADOWOLONA Z MINIONEGO WEEKENDU CZY Z RACJI POSIADANIA CZP?
Żartowałem...
To że wyniki nie są podane do tej pory wcale nie znaczy że się spóźniają...
Przyśpieszono podanie wyników i ma to nastąpić dziś a mają czas do 23. 59.
Prawdopodobnie podadzą w godz. wieczornych aby wszyscy mieli jednakowe szanse w celu zapoznania się z nimi i podjęcia decyzji co do ewentualnej zmiany stanu posiadania waloru. Wszystko.
Nie spodziewam się żadnych rewelacji no chyba że sytacja się powtórzy (jak ktoś pamięta) tak jak kiedyś było z Hutmenem kiedy bomba wybuchnęła w momencie podania super wyników i potem kurs tego waloru szybował....
No więc nie spodziewam się żadnych rewelacji no chyba żeby Król chciał nas zaskoczyć i zaplusować sobie jakimiś wieściami z Komi o których nie mamy pojęcia...
Zawsze byłem optymistą ale to chyba nie jest wada?
Dnia 2012-02-20 o godz. 14:37 dejokat napisał(a):
> JESTEŚ ZADOWOLONA Z MINIONEGO WEEKENDU CZY Z RACJI
> POSIADANIA CZP?
Żartowałem...
To że wyniki nie są podane do
> tej pory wcale nie znaczy że się spóźniają...
Przyśpieszono
> podanie wyników i ma to nastąpić dziś a mają czas do 23.
> 59.
Prawdopodobnie podadzą w godz. wieczornych aby wszyscy
> mieli jednakowe szanse w celu zapoznania się z nimi i
> podjęcia decyzji co do ewentualnej zmiany stanu posiadania
> waloru. Wszystko.
Nie spodziewam się żadnych rewelacji no
> chyba że sytacja się powtórzy (jak ktoś pamięta) tak jak
> kiedyś było z Hutmenem kiedy bomba wybuchnęła w momencie
> podania super wyników i potem kurs tego waloru szybował....
> No więc nie spodziewam się żadnych rewelacji no chyba żeby
> Król chciał nas zaskoczyć i zaplusować sobie jakimiś
> wieściami z Komi o których nie mamy pojęcia...
Zawsze
> byłem optymistą ale to chyba nie jest wada?
POSTARAM SIE ZROBIC MAŁA ANALIZE WYNIKÓW Z E TAK POWIEM I SPRAWDZE KOLEJNY RAZ PRAWDOMÓWNOSC WIEC LICZYMY WYNIKI ZA LATA UBIEGŁE WG DANYCH OFICJALYCH NIE MAM Z 60 LAT ALE ZAŁÓZMY MINIMUM ..........
BU haha
2001 ROK ZAMKNIETY ZYSKIEM NA OKOLO PLUS 26 MLN ZŁ NETTO !!!!!!!!(ZAPAMIETAC )
2002 ROK ZAMKNIETY STRATA NA OKOLO MINUS - 20 MLN ZŁ NETTO
2003 ROK ZA 1 KWARTAŁ STARTA MINUS - OKOLO MINUS - 4 MLN NETTO
2004-2006 BRAK DANYCH SPÓLKA ZBANKRUTOWAŁA I ZNIKNEŁA Z GP
ROK 2007 ZAMKNIETY NA OKOLO MINUS -7 MIL ZŁ (DANE TYLKO ZA 3 KWARTAŁY)
ROK 2008 ZAMKNIETY NA OKOLO MINUS -10 MLN ZŁ NETTO
ROK 2009 ZAMKNIETY NA OKOLO MINUS - 35 MLN ZŁ NETTO
ROK 2010 ZAMKNIETY NA OKOLO MINUS - 20 MLN ZŁ NETTO
ROK 2011 NAJLEPSZY WG WYPOWIEDZI W CAŁEJ HISTORI CZP PO III KW TYLKO MINUS -12 MLN NETTO
ZAKŁADAJC ZE NAJLEPSZY ROK WG DANYCH DOSTEPNYCH , A W 2001 R MIELI ZYSKU 26 MLN NETTO (CAŁY )WYCHODZI ZE ZA IV KWARTAŁ 2011 ROKU POWINI MIEC 38 MLN ZŁPLUS 1 ZŁ MINIMUM POWTÓRZE KWARTAŁ !!!!!!!! BO PO 3 KWARTAŁACH STRATA -12 MLN ZŁ NETTO
I TERAZ MERYTORYCZNIE JEST TO MOZLIWE ZEBY TYLE ZAROBILI ?????????
......BU haha
DANNE ZE STRONY
https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/wynikifinansowe/CENTROZAP-skonsolidowany-raport-kwartalny.html
PS
JA TAM SIĘ NIE ZNAM BO ANLFABETA JESTEM AL E MOZE CO ZYGA WIE BADZ dejokat I SIEDZA NA PAPIERZE JA NAJWYZEJ SIE OBLIZE ALE BEDE SIĘ SIE CIESZYŁ JAK WAS WYNIKI NIE ZAWIODA I ZOBACZYCIE DYNAMICZNY WZROST NA KILKADZIESIAT GROSZY W PORYWACH DO ZETA
CZEGO WAM ZYCZE Z CAŁEGO SERCA ..................BU haha
PRZYPONE MOJE OCZEKIWANIA BU haha