• Anioł lubi Atona Autor: ~Gerg [77.112.168.*]
    Dzisiaj z zupełnie innej beczki.
    Odnosze wrażenie, że o Atonie ciągle rozmawiają faceci. Kobietki sa jakby bardziej powściągliwe, albo jest ich na forach mniej. A podobno to one plotkują .... :))))
    My ciągle rozprawiamy o poważnych, trudnych, niebezpiecznych sprawach, niebezpiecznych odpadach, o finansach, o emisjach, obligacjach, zyskach i stratach. Analizujemy linki, niki i przytyki, nuuuuuuda.
    A nie zauważamy, że społeczność Atona jest calkiem spora, i się stale rozrasta. Jakże ładnie się rozrasta. I w efekcie, pośród sympatycznych fanów, i przemiłych fanek Atona, na Facebooku objawiła się dziewczyna - anioł ... Bardzo fotogeniczna.
    Może to jest kolejny dobry znak? Dla mnie tak. Sami zobaczcie, i doceńcie społeczność Atona na Facebooku. Nie plotkujcie, doceńcie. Bez odbioru... ;)
    Gerg
  • Re: Anioł lubi Atona Autor: ~sanchez [89.75.189.*]
    No prosze taki zimny , analityczny umysl ,a tez potrafi byc sentymentalny. Gerg pokazal ze ma serce. BRAWO!!!
  • Re: Anioł lubi Atona Autor: ~xyz [77.254.55.*]
    Jeżeli kurs (na co cały czas jeszcze liczę) wzrośnie niebotycznie to zobaczym iż przez przetrzymanie takiego doła Gerg pokazał nam również że ma jaj

diamentowe :)
  • Re: Anioł lubi Atona Autor: ~tow [178.36.109.*]
    Gdyby nie Gerg to dawno bym to rzucił, a teraz wiem ,że dobrze było go posłuchać.OSKAR DLA GERGA
  • Re: Anioł lubi Atona Autor: ~zły [178.214.144.*]
    Muszę rowniez powiedziec , pomimo tego ze jestem tu niedługo , ze to jest GOŚC
    Pisze jak ma coś do napisania ,nie bredzi jak niektórzy co będzie za chwile, w mądrości
    przechodząc samych siebie, myslę że jest naprawdę szczery Pozdrawiam
    Ale to i tak nie oznacza że jestem mniej zły
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.