• drobni? Autor: ~dede [82.139.49.*]
    Nie wierze ze to drobni inwestorzy sprzedaja teraz akcje ABM-u.To sa celowe zagrywki tego szulera jb..
  • Re: drobni? Autor: ~bobo [83.238.5.*]
    W końcu ktoś się wkurzy i kilkoma zleceniami kupi akcje za bezcen-zabawa na minimach się skończy.
  • Re: drobni? Autor: ~mams22 [217.96.60.*]
    Mamy ciekawe czasy.Nerwowosc na rynkach duzo obaw o korekte i sprawa Grecjii a na ABM-mie napewno bedzie mozna zarobic pytanie tylko kiedy ?Czy wyjsc z niego i czekac na korekte..
  • Re: drobni? Autor: ~nowy1 [83.31.23.*]
    Tak na ABM jest wyjątkowa sytuacja/szulerska/.Trzeba chytrze brać i oddawać najlepiej cienko.
    Ja tam jestem optymistą- w ciągu roku powinno dojść co najmniej do 15 zeta..Przypomnę ,że rok temu ceny ABM były 10-coiokrotnie większe-kto ma kasę może spokojnie skupować spółkę za grosze..Podaż jest sztuczna i ma na celu hamowanie wzrostów...Ci sami co hamują wzrosty jednocześnie skupują po lewej.
    To wkurzające ile czasu tu trzeba czekać na godziwą cene , a z 25 zeta spadało bardzo szybko...
  • Re: drobni? Autor: ~olo1 [77.254.220.*]
    A te 25zł to jakiś pewnik? To taki sam odnośnik jak 700zł w przypadku petrola. I nie piszę aby z Tobą dyskutować, tylko żeby dać innym do myślenia.
  • Re: drobni? Autor: ~Bobo [83.238.5.*]
    Petrol to spółka szulerów- tam nigdy nie było żadnych zysków i nie ma co tych spółek porównywać...Tu jest po prostu gorsza koniunktura ale firma mimo kłopotów ma poważne kontrakty i bez sensu jest ją sprzedawać co najmniej 5-ciokrotnie poniżej normalnej średniej wyceny.
  • Re: drobni? Autor: ~mams22 [217.96.60.*]
    Ja przyznam sie ze sprzedalem nie to ze chcialem ale ze musialem potrzebna byla kasa na budowe .Narzekac nie narzekam na ta spolke kupilem srednio po 1,9zl sprzedelem sr po 2,7zl .Zapewne da ona jeszcze nie raz okazje do zarobku ,ciekawi mnie ktora strona bedzie wybicie dolem czy gora?Jesli nastroje dopisza na szerokim to bez watpienia po NWZ stopien wyzej bedzie.pozdrawiam i zyskow zycze
  • Re: drobni? Autor: ~mario [77.255.148.*]
    lepszy jest MEDIATEL JUTRO Duży +++++++++++++
  • Re: drobni? Autor: ~gustaw [83.21.185.*]
    Polecam uwadze FAM.
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.