Po takiej informacji kurs powinien zdecydowanie podskoczyć.
Spółka nawiązuje współpracę z możliwością zwiększenia swoich przychodów o ~20%, a to na nikim nie robi wrażenia... Nie rozumiem
co przewidywałeś czarnoksiężniku? Temat jest prosty, zarobili na pierwotnym sprzedając w nominale po 1 zeta, teraz skupują po 50 gr i albo będzie dzida albo klon zniknie z rynku (skup akcji przez merę). Jeśli potwierdzi się z klonem dynamiczny wzrost to mera może nieźle zarobić....... chyba że jak wspomniałem skupi akcje i klona nie budiet:) W każdym razie jest zarobiona;)
Czy jeżeli średni wolumen to ca. 200 akcji dziennie, a raptem w jeden dzień 160 tysięcy akcji (przy nie zmienionej cenie) nie jest wywalaniem, to naprawdę przestaję się już czemukolwiek dziwić.
Ale, może masz rację, że czas pakować do wora, bo zbliża się jakiś grubas i można zostać na peronie, co może skutkować tym, że przegra się życie i jak zwykle kupi się dopiero na górce, gdy akcje Klona będą już po cztery złote. Cóż, takie jest (niestety) życie leszcza.
EWIDENTNIE PAPIER ZBIERANY PRZEZ MERĘ TYLKO STRACH WCHODZIĆ ALE JEŻELI PRZEBIJEMY 0,58GR TO WCHODZĘ SPORĄ KASĄ JAK NA KLONA 20000AKCJI MOGĘ KUPIĆ PRZY TAK MAŁEJ PŁYNNOŚCI NA RAZIE SKROMNIE 5000 AKCJI TYLKO MAM
Jak można za własne pieniądze kupić akcje Klona?
Na co Wy tu jeszcze liczycie.
A tak swoją drogą, to nie żal Wam jak wszystko rośnie, a tu ciągle na czerwono i w dodatku brak obrotów.
DROGI KOLEGO NIE PO TO KTOŚ TO TAK DŁUGO ZBIERA I ZAMIATA A PRZY OKAZJI STRASZY ,BY NIE ZROBIĆ WYJAZDU SAM KUPISZ JAK ZOBACZYSZ ŻE PRZEBIJA 0,57- 0,58 GR BO JA DOKUPIĘ ALE NIE WCZEŚNIEJ KUPUJĘ TECHNICZNIE TAK JAK DZISIAJ GRALLA GDY PRZEBIŁ7,55 ZL
Z taką pewną nieśmiałością, ale jednak zapytam ponownie - na co Wy tu liczycie?
Podbitki tu żadnej nie będzie - bo, niby kto miałby ją zrobić i w jakim celu.
Sprzedano Wam akcje po 3 złote, a dalej to już mieszacie tylko między sobą (o czym świadczą obroty).
Prześpicie całą nową hossę, a w końcu i tak sprzedacie w okolicach 10 groszy.
Wiele spółek już od początku roku wzrosło o ponad 100%, a Wy ciągle spadacie.
Pamiętajcie, głupotą nie jest zrobienie błędu, głupotą jest uporczywe trwanie w błędzie.
jakiego wrażliwego mamy forumowicza przejmuje sie o zyski innych :)
właśnie sprzedajcie akcje klona i idzie zarabiać na innych spółkach puki jest hossa
jak zaczniecie oddawać po 0,40 z chęcią odkupie
dzięki PI za radę,ale czy dobrą?
Witam wszystkich.
Dziś niestety kolejny zmarnowany dzień na Klonie.
Jutro zresztą też.
Właściwie, dzień jak co dzień - inaczej być tu nie może.
Takie są nieubłagane prawa rynku.
Czy pokazywanie prawdy jest marnowaniem czasu?
Jeżeli tak myślicie, to żal mi Was.
Znacie takie pojęcie jak pro publico bono?
Naprawdę wystarczy, że Was ubrano w te akcyjki, dlatego ostrzegam innych, żeby nie szli tą drogą.
Bo to droga donikąd.
Ale nie przejmujcie się, zawsze znajdą się tacy, którzy od Was odkupią Klona po 10 groszy, uważając, że są mądrzejsi.
I też z nim zostaną.
Zresztą, żeby nie było, że uparłem się na Klona, to powiem, że to co piszę o Klonie dotyczy właściwie 95% spółek z tego śmiesznego "rynku" zwanego New Connect.
CYTAT:
"PI ile Ty na giełdzie Jesteś? ja już trochę i widzę tandetne naganianie"
Tylko 15 lat. Ale to co tutaj widzisz zależy raczej nie od tego jak długo jesteś na giełdzie, ale jak długo jesteś na tym forum.
Dlaczego prawdę nazywasz tandetnym naganianiem?
Chociaż tak naprawdę dobrze wiesz, że mam rację - jest Ci tylko głupio, bo nie masz się jak pozbyć tego badziewia, i ciągle liczysz na chociaż małe odbicie, aby zminimalizować straty.
Niestety, ale straty będą się tylko powiększać.
I to z dwóch powodów.
Po pierwsze dlatego, że będą spadały ceny Klona, a po drugie, że zainwestowane pieniądze nie zarabiają.
Ale, cóż to Twoje pieniądze.
DZIĘKUJEMY CI ZA MIŁE I RZECZOWE PODPOWIEDZI, JAK TO JEST TAKI BADZIEW TO NIE INTERESUJ SIĘ TĄ SPÓŁKĄ.
IDZ NA WĄTKI O INNYCH SPÓŁKACH I TAM UŚWIADAMIAJ LUDZI
DZIĘKUJĘ :)
Myślę, że właściciele Klona, jeżeli Was czytają to mają niezły ubaw.
Szczególnie wtedy, gdy piszecie na ile ten Klon urośnie.
No, a na poważnie - następny dzien dla posiadaczy Klona stracony - a wzrosty na giełdzie coraz większe.