Naiwni z poziomu 0,03 !!!
Zdejmijcie te zlecenia kupna - dobrze radzę (jak zawsze zresztą), kunicki wiedząc, że od startu trwa wyłącznie blef, za chwilę zakituje was nic nie wartym szmelcem. Okrzyczane przeze mnie dwa grole jest tylko kwestią czasu.
No, może hanys myśli inaczej, trzyma przecież od 10 i wierzy :)))
a gdzie adres?
zaczekam na 0,02, zostaniesz jeszcze bardziej zglebiony, ale wątpię abyś i po czym takim coś zauważył i zrozumiał - twój kretynizm jest na forum dobrze znany kilku stałym bywalcom. Mimo wszystko zaczekam na te 2 grole - po prawej na s oczywiście :))
Mecha, no to jak twoje inwestycje - veno, średnia 8 grochów, chć pewnie ładowałeś wyżej, vision średnia ze 13 grochów no i pozostałe g...a z których wszyscy się smieją !!!! Buaaaahaha, biorąc pod uwagę że inwestujesz (nieudolnie) jakies biedne moniaki to i tak nie straciłes za wiele. Do łopaty wracaj!!!
na ratunek mechazajadowi na tyłku, z pomocą przychodzi kuich który już zaciera rączki na scalenie dzięki któremu cena veno spadnie poniżej 0,01 zł. No ale mechazajad na tyłku już stawia barykady!!!
a co do vison, dawać ścierwo na 0,02 przynajmniej cena zbliży się do poziomu intelektualnego barykado stawiacza. Mecha jesteś bystry jak szum wody klozetowej. Virtual Vision S.A. ma niski ff. Dlatego trzymasz się tej spółki jak gówno podeszwy zakalcu.
Mecha dlaczego ja cię nie posłuchałam? Jestem zdruzgotana, kiszę ten syf ponad 3 lata, nie pytaj o średnią. Widzę, ze stałam się bankrutem, to mnie zniszczy! Jak tego kunika nie dosiegnie żadna sprawiedliwość za te wszystkie kłamstwa, to ja nie wytrzymam!
Hanys jest tak mądry że jak mu scaląakcje i kurs będzie 20 groszy to się będzie cieszył że ma akcje tańsze o 1 grosz niż jego średnia przed scaleniem.
Taki in teligent.
coraz bardziej pewne, że VIV zniknie z NC z końcem 1Q, giełda jest już ponoć po ustaleniach z KNF, niepowodzenie projketu filmu przypieczętowało los kunika. Wkrótce PISF zażąda zwrotu 2 mln zł
ciekawe, jak długo utrzymają się 3 grosze. Obstawiam, że nie dłużej niż kilka dni. Być może już jutro konisko zbombarduje rynek swoją makulaturą, albo zrobią to jakieś Niemce
Jesteś hanysie największą śmiesznością tego wątku. Jeszcze do niedawna w co drugim wpisie cieszyłeś się jak dziecko, że dokupujesz coraz niżej a teraz siedzisz w klocu po samą szyję.
Nie jesteś nic a nic wiarygodny - oczywiście twoja godność (ha ha) nakazuje ci napisać że sprzedałeś wcześniej - ale wszyscy wiedzą że jesteś największym wtopersem oprócz everesta, krisa, jacka sparrowa w jednym.
Tamten grał za grosze, a ty popłynąłeś za grubsze.
Wiele razy ostrzegałem na tym forum - ale Ty jesteś mądrzejszy - z tą różnicą tylko, że na własnym podwórku - tutaj pokazałeś swój zmysł inwestycyjny
nigdy tego wcześniej nie robiłem więc czuj się wybrany - buuuhahaha!
ps. Raport wspaniały jak zwykle.
Miałeś wrzucić rachunek PDF,mądralo.Takich ynwestorów jak wy pyskacze jest mnóstwo.Zajrzyjcie na Bioton,tam też było i jest pełno .........mĄDRALE PiSują dalej,a kasa w mojej kieszeni.To tak jest jak się siedzi na forum za jednego mózgotrzepa dziennie.Są jeszcze inne spółki,ale takie ........ jak wy,mają klapy na oczach i pisują co im pracodawca podrzuci.Za jednego móżgotrzepa siedzieć na jednej spółce,to trzeba być....Tyle spółek,ile by to było sikaczy!!!Tylko poziom waszego mędrkowania,byłby już bliski zera.
Dla Richarda sprzedaż całości w tym momencie to jedyne rozsądne wyjście, nie będzie spalony w swoich kręgach i wyjdzie z twarzą z całej tej farsy za nim ktoś oficjalnie zweryfikuje zgodność działań prezesa z deklaracjami rzucanymi w rynek pod dystrybucje
papieru toaletowego.
pomysł na biznes a bardak kuniska to dwie zupełnie odrębne sprawy. Kunisko jest zdezawuowane we wszystkich kręgach na maksa. Nikt tej wydmuchy nie tknie, bo nie wiadomo, ile jest trupów w szafie. Ewakuacja trwa, i nabierze tempa po pierwszym sygnale do nagonki, jaki da sobol.
Kunisko nic nie osiągnęło, oszukało ludzi i zdołało sie maksymalnie skompromitować. Krzyż na drogę
Powtarzam,
pierwszy sygnał dla KNF powinien dać do myślenia, gdy ostatnia emisja visiona na objęcie udziałów w MagmaFilms została zmielona w kieszeni kunia i w to miejsce zawiązał jakiś tam podmiot o kapitale 5000,-- PLN :)))
Skoro na takie "bomby" KNF nie reaguje, to najpierw powinna zająć się sama sobą i publicznie siebie zlinczować.
Być może masz racje, z moją średnią sprzedaż w tej cenie nie ma sensu. Poczekam do momentu gdy się okaże kto przejmuje VIV lub odkupie od syndyka masy upadłościowej na pamiątke swojej głupoty jedyny majątek tej firmy jakim jest książka. Na szczęście nie mam nawet 1/10 z ilości którymi budowałeś tutaj zapory ;)
Megaveno,się odezwał,następny fachowiec.222 gdzie ten Twój rachunek?Na NC,gra się na krótkie piłki,a nie wysiaduje na akcjach jak kwoka na jajach.Co mnie obchodzi,czy jest czy nie ma Platige.Liczy się ruch na kursie.Tak na marginesie,na Platige już zarobiłem.
hanysie, czy na ten twój zwęglony łeb jest jeszcze jakieś lekarstwo?? pytam jest ???
wróć do kolei rzeczy i przypomnij sobie, że to ty zaproponowałeś FORUM jako miejsce wymiany takich informacji - ja tego nie podjąłem. Zejdź cymbale już z tego miejsca, bo syfi tu bardzo przez ciebie.
Nie pytaj. "Dobieraj pod korek" po czwórce jest skolko ugodno - bieri.
Skoro nie kupujesz to może jesteś po mojej stronie i jednak wierzysz w te 2 grole?
2 grole i szybko 1 grol są pewne. Kunisko nie ma nic, ani kooperantów, ani kasy, ani dobrej opinii, więc sobol bez obaw puści nagonkę i naciśnie spust.
Będziecie się zabijać, żeby pchnąć po grolu, ale wpierw kunisko sypnie szerokim gestem na waciki dla sandry...
hanys przestajesz być śmieszny, a tylko dlatego byłeś tolerowany...
Zachować twarz - to jedyny cel tego kolesia.
Będzie teraz wciskał jak on to nie jest zarobiony na viv - a jeszcze niedawno siorbał po 9groli.
Bo trzeba umieć wskoczyć i wyskoczyć - błazenada na całego.
hanys,
a nie prościej byłoby przyznać się do faktów ? napisać po prostu, sprzedałem oflik marki "komar", zainwestowałem w visiona, ostał mi się ino dzwonek, a wszystko przez kunia.
Dawać chłopaczki mocniej.Ostatnio jak opowiadaliście kawały o mnie,to potem łykaliście pelikany po 15."Fachuwcy" jak z koziej ..... raissentasza.Jak tam karoseria z papyndekla,nie rozpadła się?Przykryj go plandeką mechakonstruktorze,bo idzie odwilż i Ci się rozwali.