To trzeba dokupić za 6gr bo z taką średnią to nigdy nie wyjdziesz na zero, chyba że nieruchomości wejdą na giełdę i pozyskają kapitał na budowę. Spekulacyjnie to 20gr max dla tego papieru toaletowego
Ja łyknąłem po pamiętnym infie prezesa o manipulacji kursem gdy kurs wystrzelił na 30 gr. Na szczęście oddałem po 26 gr. Później jeszcze wszedłem po 22 gr i wyszedłem po 23. A od tygodnia mam za 6 co mnie bardzo cieszy, buhahahahahaaaaaaaaaaa>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Bez przesady - jakiś handel zawsze jest. W piątek było ponad 28k obrotów z tego większość po 7 gr. Wiem że nie o to tu chodzi - ale to jest taka spółka że jak się naprawdę "otworzy" to będzie wisieć na górnych widłach cały dzień, na co czekam >!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!>!
skakanie ze spółki na spółkę przy takiej bęssie ,NCI spadł od 2007r ze 100 pkt. a teraz ma 43 pkt ,to zawsze bankructwo w długim okresie ,bo przeważnie kupujemy na górce firmy które w krótkim terminie maja trend wzrostowy.Tylko cierpliwość minimalizuje straty.
Dokładnie tak jak mówisz. Mamy teraz powtórkę z przed pierwszej fali kryzysu rynkowego. Północny kierunek jest teraz naprawdę prawdopodobny, żeby nie używać zakazanego na giełdzie słowa "pewny" :) Dobieram ile mogę. Czas w razie czego też mam. Niczego się nie boję. Pieniędzy nie mam tyle, żeby się nimi nie przejmować, wybór jest bardzo solidnie przemyślany, a zysk pewniejszy niż polska emerytura.
No i jak tam marzyciele? Widać, ze cała sytuacja na Serenity nie nauczyła Was niczego takich akcji to tu było już wiele.... Ktos potrzebował sprzedać powyżej aktualnej wyceny... No i sprzedał a te bajki o zmianach trendu są śmieszne....
A patrzyło dziecko na wolumen danych? Przecież to nie była sprzedaż ale akumulacja... Kurs się leciutko obsunął bo chwilowo popyt odpuścił. I tyle. Ten co kupił przecież nie sprzedał.