nawet ładny, duża ilość zleceń technicznych w 4Q, sporo nowych na bieżący kwartał, wzrost zysku znaczący w porównaniu z 2010, wyjaśnienie tematu żwirowni dość sensowne,
racja, ale napisali skąd przyczyna obsuwy z terminem
z jednej strony dobrze bo doszło 4 ha ziemi, z drugiej trzeba całość papierów przerobić, gdzie jak gdzie ale w banku przy 13 bańkach kredytu wszystko musi grać co do metra i co do grosza, więc mnie to specjalnie nie dziwi
Dnia 2012-02-14 o godz. 15:21 ~bolek napisał(a):
> racja, ale napisali skąd przyczyna obsuwy z terminem
z
> jednej strony dobrze bo doszło 4 ha ziemi, z drugiej trzeba
> całość papierów przerobić, gdzie jak gdzie ale w banku przy
> 13 bańkach kredytu wszystko musi grać co do metra i co do
> grosza, więc mnie to specjalnie nie dziwi
Człowieku obudź się jakiego kredyty 13mln ,oni już zeszli na udziały na dużo mniejszą kwotę .
A skoro takie to cudo to czemu 6gr nie da się rozebrać,baju baju i tak co miesiąc .
jak widać dobry raport nie pomógł tutaj trzeba samemu rozkręcić papier p. Leszku! wtedy wróci on do łask inwestorów nie ma się co dziwić bo akcje od roku prawie na tym samym poziomie!!!
prezes napisał mi w jednym z maili, że jeśli temat żwirowni go przerośnie, to cytuję "trzeba będzie pomyśleć o dopuszczeniu świeżej krwi do zarządu i zrezygnuje z funkcji na rzecz kogoś nowego", to z jednej strony odpowiedzialne podejście, ale z drugiej może spowodować jeszcze większy spadek kursu..
chyba że któryś z forumowiczów złoży cv do rady nadzorczej i pokusi się o pokierowanie ART :-)