• JAKIE BEDĄ WYNIKI? Autor: ~stan [83.22.237.*]
    Jak oceniacie IV kwartał? Myślę,że bańka przekroczona.
  • Re: JAKIE BEDĄ WYNIKI? Autor: ~kkk [90.156.76.*]
    tak powinno byc.
  • Re: wyniki będą....... MARNE Autor: ~o_z_kreską [46.148.169.*]
    nie chcę psuć Szanownym Paniom i Panom walentynek ale chyba Państwo zdają sobie sprawę że gdyby w wynikach było coś istotnego kurs już dawno dałby o tym znać? nawet wymyślono na takie cele specjalny zwrot: "insider trading"...

aaaaa, wyniki jak zwykle będą co najwyżej przeciętne a Szanowni Państwo po ogłoszeniu tej "żałości" będą wywalać papiery na wyścigi jak nie przymierzając w grze "kto ostatni ten traci" :)))
  • Re: wyniki będą....... MARNE Autor: oilman [83.25.165.*]
    Forum publiczne ma to do siebie, ze moga sie na nim wypowiadac IDIOCI:)
    oj tam oj tam, prawda wyzwala ;) jeden już nie wytrzymał ciśnienia :)))))))
  • Re: wyniki będą....... MARNE Autor: ~kkk [79.186.96.*]
    jestes dnem czlowieku.zwyklym dnem. nie zaklucisz normalnym ludziom niczego. czym sie kierujesz piszac bzdury? zlap konia w lape i sobie ulżyj bo raczej zadnej dziewczyny nie zlapiesz za nic platfusie. jedynie moderator stoi w twojej obronie smieciu.
    kolegę "kkk" poniosło :0

p.s.
    możesz pisać co ci się podoba ale kurs te twoje zaklinania i tak ma gdzieś. hossa za rok/dwa się skończy a wy dalej będziecie "atakować" 0,26 złocisza :))))))))))
  • Re: wyniki będą....... MARNE Autor: ~arti336 [89.73.142.*]
    Piszesz bzdury jesli byś maiał dużo akcji to zdołował byś kurs na chwile ja mógłbym to zrobić ,ale po co jak firma jest ok.jesli wyniki bęą dobre to wyjade z kursem na co najmniej 0.30 w 2 dni i przestaniesz pisać bzdury o dwóch latach .Pisząc takie faarmazony to trzeba mieć kapitał albo akcje by wpłynąć na kurs a piszesz po to by kupić pare szt. o grosz może 2 niżej wydaje Ci się ,że komuś puszczą nerwy i sprzeda .Zycze sukcesów przedszkolaku bo takie mam wrażenie po Twoich wpisach ,ze to Twój poziom.
    zapamietaj sobie gowniarzu ze na kolege to sobie trzeba zasłuzyc. z cwokami nie ma sie co kolegowac. co puszczania nerwow? moge puscic w twoim kierunku inne rzeczy.... jestem oaza spokoju. konie nadawania.
    może piszę bzdury a może nie. jeśli w raporcie nie będzie rewelacji typu zysk netto ponad 3 miliony kurs dalej będzie stał w miejscu. wiadomo że tyle nie będzie więc ilu i jak długo to wytrzyma? popytu jak nie było tak nie ma, ci co kupowali po 0,24 zaczną oddawać najpierw na 0 a za chwilę ze stratą, już trzęsą porami.
    POWODZENIA.........
    pakuj sie i wypier.......
    dzisiaj raport za 4 kw.

roczny na poczatku marca. wtedy zozesz pisac woje dyrdymaly.
    Dnia 2012-02-14 o godz. 16:27 ~kkk napisał(a):
    > pakuj sie i wypier.......
    >dzisiaj raport za 4 kw.

>roczny
    > na poczatku marca. wtedy zozesz pisac woje dyrdymaly.

błyszczysz kolego elokwencją ;) możesz sobie zaklinać ile chcesz ale ludzie i tak zaraz oddadzą to co kupili najpierw na zero a później ze stratą, sam tez w końcu wyrzucisz gniota....
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.