Re: I jak tam? Autor: ~renifer czerwononosy [2.215.233.*]
zjechali z 1 na 40gr wzroslo 100% wszyscy o tym mowia nikt juz nie wezmie bo skoro wzroslo tyle to juz wiecej nie wzrosnie .... gdyby nie zjechalo na 40gr tylko bylo w okolicach 1 zl to teraz byloby w okolicach 2 zl takze ktos to dobrze rozgrywa...zostalismy znowu tylko my czyli osoby z znieczulica. ktos powiedzial ze bedzie po 10 zl i sam mowiac to w to nie wierzyl zapewne ale gdyby ten przetarg na laptopy wypalil to wtedy fundamentalnie mogloby byc 10 bo spekulacyjnie to moze byc wszystko... jesli bym wiedzial ze ntt ma ten przetarg to biore kredyt:)
Renif - od siebie tylko dodam, że spadek z 60 na 40 to (chyba bez przesady) moja wina...już to na forum tłumaczyłem (i wcale nie celowe działanie, tylko konieczność); jaki przetarg? Dlaczego oni chcą podać wyniki tak późno? Sądzę, że pierwszy komunikat o skupie nam wiele wyjaśni...
stale zarabialem jak nikt już nie pisal na forum wszyscy oddali towar i atk bedzie i teraz na agromie mam jej z 15000 tys nikt nie pisze od 2 m-cy spokojnie czekam i sie doczekam moze za rok lub za pół panowie eskulap i hanys czy nie uważacie że puszczają wam nerwy kropeli babci prosze zażyjcie ladnie by bylo jak byście powiedzieli sobie słowo pszepraszam lepsze samopoczucie jak czlowiek ma odwagę sie przyznać do błędu
Co tu Panowie sie wyprawia. Jak tam sytuacja. Coś nowego na linni frontu czy konsolidujemy sie w granicach 80-90 groni?? Dwa razy już łykaliśmy poziom 1zł i dwa razy się nie udało.. Może do 3 razy sztuka. Czekamy do wyników bo chyba do tego czasu nic się nie zmieni. A może.... ;)
Ja z areny nie schodzę. Podatek belki mi nie groźny, mam nadwyżki strat z innych lat, więc spokojnie jeszcze mogę poczekać. A tak na serio, to jest popier...ne prawo, że tylko 50% w danym roku można odjąć. I kto tu jest największym szulerem.