• PBS to super spółka. Autor: ~jezet [82.160.133.*]
    Chcieliście żebym tak napisał? Przyznaje, pomyliłem się, spółka jest przyszłościowa i można brać do pełna, kto pierwszy ten lepszy. Oto chodziło? Tak? Jezet przyznaje że się mylił, być może tu będzie można super zarobić. A!!! zapomniałem, jak macie takich super inwestorów, którzy będą kupować po 300 kilo i w dodatku takich co mają lepszy nos, no to rzeczywiście, nie będę się wygłupiał.
  • Re: PBS to super spółka. Autor: ~marre [85.238.222.*]
    wypad... co drugi wpis to jezet
  • Re: PBS to super spółka. Autor: ~tadek1979 [31.175.10.*]
    Dnia 2012-02-09 o godz. 19:44 ~marre napisał(a):
    > wypad... co drugi wpis to jezet

Dajmy mu szanse marre
    sprzedales juz swoje PKC? bo widze ze ciagle tylko bazgrzesz o tym... czy raczysz poinformowac o tym jak ewentualnie sie skorekci to nie wyjdziesz na idiote a bedziesz sie wtedy chelpil swoja wiedza i inteligencja... a jak bedzie roslo to zamkniesz ziape i znikniesz tak szybko jak sie pojawiles :D
  • Re: PBS to super spółka. Autor: ~wakat [93.154.146.*]
    jedna z lepszych groszowek ale ten rekin parkietu nie ma zielonego pojecia o gieldzie i spolce ,kazde zamkniecie to opor a lekki wzrost to nagrobek dji !podejrzewam,ze licealista pragnie dorobic na lody z kieszonkowego i stad te paniczne wypowiedzi.
  • Re: PBS to super spółka. Autor: ~jezet [82.160.133.*]
    Tak? chcecie żebym znikł? To nie będę się odzywał. Tylko że sami psujecie sobie robotę, to nie lata 90, a propo licealistów. Ale powiem wam, szczególnie tym którzy mają super nos, tu nic ze wzrostów nie będzie, tak myślę. Wiecie dla czego? otóż popatrzcie ile urosły inne groszowe spółki, ostatnio wszystkie. Wszystko od Zenesrisu skończywszy na Swismedzie a tu? Bez naganiania. Jedynym sposobem żeby walor z takiego dołu się mógł dźwignąć jest pomoc spółki, w tym GA. I dziś co? Spierdo...a cała robota. Mi nie zależy na żadnej korekcie, ale co się tu dzieje? Kupujemy akcje i powinna być gwiazda poranna, zakończona dalszymi wzrostami, i byłby impuls, bo możecie być technikami At, ale jak nie przebije 57 to kaszana. A co wychodzi? Wychodzi sypanie. No tak niemożna, bo to zniesmacza tych co chcą pomóc. I takie teksty że kupie 300 kilo. No to rzeczywiście jest zaje..te tylko że nie w naszych realiach. Gdyby nie było tego sypania, to brakował 200 kilo czyli śmiesznych 100 kafli żeby to zrobić, a tak? Nic nie przesądzajmy jeszcze, ale tak sukcesu się nie zbuduje. Na razie daje spokój, z tym że wg mnie komuś zależy by to było tu gzie jest, tolerancja cenowa jest nie duża, ale na odbieranie niech sobie poszukają frajera. A jak spadnie tam gdzie JA teraz to widzę, zaczniemy pracę organiczną. To tyle, powodzenia jutro.
  • Re: PBS to super spółka. Autor: ~sadownik 30ha [87.96.68.*]
    masz rację, przyjacielu...

BBZ to świetny przykład... zwłaszcza jak ty go przytaczasz... :-) w ciągu ostatnich 3 m-cy naliczyłem tam 5 albo 6 nagrobków doji... zgodnie z Twoją teoria powinien już nie dychać... :-)

SWD... hymmm... skomplikowana sprawa, a nie chcę przydługo.... nałóż sobie na siebie wykres SWD i PBF i napisz nam tu ładnie co widzisz... :-)

oczywiście pomijamy detale typu branża, kapitał akcyjny, FF, ble ble ble...

pozdr
    o ku....wa :D ten mysli ze pare kresek w AT sobie ulozy i pieniadze mu na tacy podadza :D wszystko bedzie jak z ksiazki... czy Ty masz cos jeszcze pod deklem? a to ze inne urosly to nie oznacza ze ta nie urosnie lub w czasach korekty ma spadac... masz trzy wyjscia: spadek, stagnacja lub wzrost niezaleznie co sie na rynku dzieje lub bedzie dzialo bo nie wszystko spada i nie wszystko rosnie na zawolanie... a juz nie dlatego ze jzet sobie tego zyczy bo mu gwiady wyszly
    idz wiec sobie na groszowki ktore rosna to nie bedziesz bredzil
[x]
PBSFINANSE -3,42% 0,70 2025-10-28 15:00:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe