Tak? chcecie żebym znikł? To nie będę się odzywał. Tylko że sami psujecie sobie robotę, to nie lata 90, a propo licealistów. Ale powiem wam, szczególnie tym którzy mają super nos, tu nic ze wzrostów nie będzie, tak myślę. Wiecie dla czego? otóż popatrzcie ile urosły inne groszowe spółki, ostatnio wszystkie. Wszystko od Zenesrisu skończywszy na Swismedzie a tu? Bez naganiania. Jedynym sposobem żeby walor z takiego dołu się mógł dźwignąć jest pomoc spółki, w tym GA. I dziś co? Spierdo...a cała robota. Mi nie zależy na żadnej korekcie, ale co się tu dzieje? Kupujemy akcje i powinna być gwiazda poranna, zakończona dalszymi wzrostami, i byłby impuls, bo możecie być technikami At, ale jak nie przebije 57 to kaszana. A co wychodzi? Wychodzi sypanie. No tak niemożna, bo to zniesmacza tych co chcą pomóc. I takie teksty że kupie 300 kilo. No to rzeczywiście jest zaje..te tylko że nie w naszych realiach. Gdyby nie było tego sypania, to brakował 200 kilo czyli śmiesznych 100 kafli żeby to zrobić, a tak? Nic nie przesądzajmy jeszcze, ale tak sukcesu się nie zbuduje. Na razie daje spokój, z tym że wg mnie komuś zależy by to było tu gzie jest, tolerancja cenowa jest nie duża, ale na odbieranie niech sobie poszukają frajera. A jak spadnie tam gdzie JA teraz to widzę, zaczniemy pracę organiczną. To tyle, powodzenia jutro.