Poczekaj, może planują emisje pod konkretne info?
Informacja jest żadna. PRowo zupełne dno.
A jak by sie okazało, ze zaczynaja działać poza granicami PL.
Albo, ze kupują jakaś spółkę?
Wszystko jeszcze może być.
Budowa jest na ukończeniu.
Może trochę optymizmu?
Powiem ci kolego jedno ,taka wypowiedz nie jest profesjonalna z punktu widzenia gracza.
Jesli jest niepewnosc to zamykasz pozycje i tyle.
Nie gdybaj ,nie filozofuj ,nawet jesli sie raz pomyslisz to zawsze jestes wygrany.
99 % leszczy mysli podobnie jak ty ldlatego pozostaja w sferze marzen o zyskach.
no oczywiscie mowic i naciagac to on potrafi, pewnie ze teraz beda sprzedawac za granica bo w Polsce produkty ida ja buleczki i fundusze a takze inwestorzy pchaja sie oknami aby Piesio ich dopuscil do wspanialego biznesu. Smiech na sali. Po jakiego im spolka jak ta co maja jedzie na stratach. Kolejne oszustwo piesia. Prawda jest pewnie taka, ze bankructwo zaglada i piesio kombinuje jakby tu jeszcze towarzystwo wydoic koniec w temacie
co racja to racja, może na początku był i plan stworzenia produktu na solidnych fundamentach ale z czasem Panowie doszli do wniosku po co się przemęczać skoro kasa jest na wyciągniecie ręki - a skoro jest tak blisko to trzeba brać i miliony zamiast na badania, certyfikację, produkcje i sprzedaż powędrowały do prywatnej kieszeni.
a jak ktoś mi powie że przecież laboratorium się buduje - to ja się pytam czy aby napewno? jak narazie powstaje budynek które przeznaczenie może być zgoła inne niż laboratorium.
piękne pałowanie, to chyba pierwsza sesja po komunikacie a nie druga, ja im zycze bankructwa jeśli coś kręcą albo żeby nowa emisja została objęta np w 30 procentach, chyba że maja asa w rekawie, ale to musi być konkretne info, bo moze byc tak że już nawet nie walczą o firme
ja dzisiaj podziękowałem tej firmie, zostawiłem tylko skromne 10 szt. na pamiątkę. byłem chyba jednym z nielicznych na tym forum który posiadał akcję Euroimplant niemalże od momentu debiutu na NC - oczywiście z przerwami, ostatnim razem wszedłem kilka miesięcy temu po ok 30 gr za akcje i to był ostatni raz, w ogólnym rozrachunku na plus. Ale to co się zaczyna tu wyprawiać to nie na moje nerwy.
nie , nie byłem ale twierdzili że mają pieniądze na dokończenie pierwszego labu, albo wezmą drugi kredyt, że nie przewidują kolejnej emisji, a tutaj taka niespodzianka:)