chodzi o to, że są olbrzymie obroty. Ktoś chyba już skupił jakieś 30-40% akcji i jak widać dalej skupuje więc trzeba tylko się zaczepić i czekać bo przy takiej wycenie możliwe że chcą po prostu przejąć Bomi po 1/5 realnej wartości.
No tak może za rzeczywiście za wcześnie sprzedałam, ale obawiałam się że znowu mi się nie uda. Słuchaj to może trochę znowu kupić tych akcji, tylko nie wiem po ile ewentualnie?
Dzięki że się odezwałeś (oczywiście masz rację że trochę znowu wpadłam w panikę). Ale jak wiem że Ty pamiętasz o mnie, to już nie będę się denerwowała. Tak naprawdę zamiast pracować to na okrągło sprawdzam kurs. Wierzę w Twoją intuicję i przestanę się ciągle gapić w notowania, już jestem spokojna. Pozdrawiam. Pa!
ode mnie nic już nie kupisz bo właśnie skończyłem wywalanie :) fajna spółka, pewnie będzie dalej szła w góre, ale już są lepsze. Po 5-6zł była najlepsza na gpw.
Wistil już sprzedałam ze 100% zyskiem, NIE WIEM JAK CI DZIĘKOWAĆ!!!. Tak jak wcześniej pisałeś dokupiłam BOMI. Powiedz mi jak uważasz, po ile będzie można sprzedać BOMI.
Pewnie masz rację, znowu się niepotrzebnie pośpieszyłam, ale tak to jest jak ktoś specjalnie się nie zna na giełdzie. W poprzednim roku trochę straciłam i dlatego cieszę się zawsze z tego co już mam.
C/WK 0,17 to jest najlepsza spółka na GPW pod względem wskaźników technicznych
wartość księgowa 94 zł , 7,5 ha gruntu w centrum Kalisza + 2 biurowce do sprzedania +zmiana profilu na prowadzenie serwisów internetowych +hosting
tą stratę po stronie długu szybko zamkną jak sprzedadzą grunty ,cena emisyjna była 67 zł , pora wracać w okolice tej ceny , ilośc akcji w obrocie ok 50 000 szt
ale zapomnieli w tym rankingu o Wistilu gdzie C/WK = 0,17
to jest tani papier pod względem ceny do swojej wartości księgowej ...to jest absolutny nr 1 pod względem fundamentalnym
o najmniejszym po Hermanie freefloat 'cie w obiegu
to jest drugi Herman tylko że ludzie jeszcze tego nie widzą a co lepiej Herman już jest oderwany na chwilę obecną od fundamentów swojej wartości o Wistil jest sześciokrotnie tańszy od wyceny akcji pod względem wartości jednej akcji księgowo
nie będę się rozpisywał .. decyzja zakupu należy do każdego z osobna jacy spekulanci ???
tu są mocne fundamenty po prostu ......i 50 000 akcji w obiegu