Nie ma co się łudzić że będzie tu złotówka, jest kryzys, w spółce nic ciekawego się nie dzieje, nie ma na co liczyć. Jedyne co warto to rozważyć czy nie sprzedać teraz akcji, bo jest górka, tak i jak to się mówi lepszy wróbel w garści niż gołąb, na dachu. No bądźmy realistami, no litości, co się dzieje, jakiś leszcz trochę kupił i tyle. To jest moje zdanie. Zresztą co się podniecać jak urosło 2 gr. Korzystać z okazji i może ktoś jeszcze łyknie ten druk.
Nie no ja sprzedawał nie będę, dopiero co kupiłem ale tak się naciąłem, co ja sobie myślałem? Teraz widzę że raczej się pomyliłem. Ale trudno najwyżej od podatku sobie odpisze, bo kierunek niestety chyba tylko jeden?
No nie wydaje mi się, nie widać chętnych na akcje, oj myślę że warto rozważyć teraz sprzedaż papierów jak jest się zarobionym, żeby nie stracić. Hm jak to mówią, lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
Gdzie? co? chyba nie mówi Pan na poważnie, Panie sadowniku. Analiza ta odnosiła się do wybicia z trójkąta, a to był już jakiś czas temu. Dziś sytuacja jest nie do pozazdroszczenia, papierowi wyraźnie brak siły, a przed nami solidny opór na 54, niestety ale szkoda, tak trzeba powiedzieć, ulica tego nie rozbierze, i tylko czekać na ruch powrotny. Czy nie lepiej rozważyć oddanie teraz akcji, skoro jacyś leszcze ten druk jeszcze łykają? Czy nie lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu?
do myslacych popyt urwal sie na koniec sesji na wszystkich spolkach ale marne 200tys.obrotu spowodowaly wybicie na 8% to pomyslec iz przy wiekszych obrotach dzisjaj byly by widelki!najzabawniejsze sa argumenty leszczyka ,ktory uwaza sie za rekina w postaci buchacha i przypowiesciach o golebiach,argumenty merytoryczne zajebiste!wiedza tez ale takich dawcow kapitalu gielda potrzebuje.
co ja marre mogę napisac...ogólnie to brzmi tak jak na ich stronie internetowej "...Spółka zamierza również rozpocząć działalność związaną z oprogramowaniem i doradztwem w zakresie Informatyki oraz działalność powiązaną ..."
musicie szukac i tyle :)
Dnia 2012-02-21 o godz. 09:59 ~marre napisał(a):
> cos tam byly jakies spekulacje i domysly odnosnie upadlego
> techmexu ktorego wierzycielem byl czy jest PBS ale co i jak
> dalej poszlo to nie wiem...
Z tego co poszperałem wynika że PBS ma/miał 420 tyś akcji Techmeksu za kwotę 1.175.484.03 a więc po 2,80 za akcję stanowiło to 5,02 %. i w cale bym się nie zdziwił jak niedługo bedziemy robić w informatyce kasę z emisji mają!!!
Czyżby reaktywacja techmeksu?? Czas pokaże.
Dnia 2012-02-21 o godz. 13:37 ~marre napisał(a):
> strona Techmex'u widzie dziala... lukratywny biznes
> ;) kto wie? moze cos sie szykuje? ciekawie by sie zrobilo
> :D
Jak taki scenariusz się sprawdzi to będę do Ciebie mówił -----Królu Złoyt----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!