• co dalej? Autor: ~żuczek [93.154.155.*]
    Chciałem powiedzieć że kupiłem parę akcji, tak na próbę, rano wystawiłem pkc ale tam trzeba jakiś zapas gotówki, więc wycofałem i kupiłem teraz 2333 akcji. Witam
  • Re: co dalej? Autor: ~żuczek [93.154.155.*]
    Ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłem, papier taki jakiś niemrawy, wszędzie wzrosty a tu co? Ale trudno się mówi, giełda to też ryzyko. I sam nie wiem co teraz, może jednak sprzedać? Może lepiej mało stracić. Co myślicie?
  • Re: co dalej? Autor: ~tadek1979 [31.175.128.*]
    Dnia 2012-02-07 o godz. 09:31 ~żuczek napisał(a):
    > Ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłem, papier taki
    > jakiś niemrawy, wszędzie wzrosty a tu co? Ale trudno się
    > mówi, giełda to też ryzyko. I sam nie wiem co teraz, może
    > jednak sprzedać? Może lepiej mało stracić. Co myślicie?

Brak mi słów!!!!
    Dlaczego brak słów. Nie jestem jakimś rekinem finansjery, tylko raczej małym żuczkiem giełdowym. Najpierw pomyślałem sobie że choćby nie wiem co to wydaje mi się że kapitalizacja na poziomie 50 mln złoty to żart (jeśli spółka ma działać w finansach, to to na pewno jest za mało) i chciałem kupić, więc wystawiłem pkc z rana, później pomyślałem sobie jednak że ludzie zrozumieją to jako naganianie a ja chciałem i tak więcej akcji kupić tylko muszę mieć przy pkc większy zapas gotówki. Więc wycofałem i kupiłem na początek 2333 akcji, później jeszcze trochę, ale mam obawy, chociaż w naszych stronach mówią że to będzie dobra inwestycja. To jest forum, a na forum się dyskutuje, a ja mam obawy to piszę, mam również nadzieję. I tyle dzielę się wszystkim.
    Bo teraz sobie jednak tak myślę może to jednak podpucha i lepiej sprzedać. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu, jak to mówią. Nie?
  • Re: co dalej? Autor: ~info FF [83.8.233.*]
    ja też trochę dzisiaj dokupiłem bo z dnia na dzień wiecej tranzakcji na kupno moze się rozrusza bo jaki miesiac miał przerwy a tu tak jest jak pójdzie to nawet do 80 groni bo prę zkupów i idzie do góry już jest 6% myslęż ze do 20 lutego da zarobic.
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,83 2026-05-14 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.